Record Pasapas dansen

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 2.505 (179%)

!!! Belangrijke mededeling !!!
Helaas zijn de weersvoorspellingen voor zondag 29 september nite gunstig, waardoor we besloten hebben om de Pasapas niet meer op de Ossenmarkt te danen maar in SPORTCENTRUM EUROPAPARK, aan Helperpark 306! (Nabij FC Groningen) Vanaf 13.45 uur zullen de deuren geopend zijn.

In het kader van de Nationale Sportweek van Sport 050 wordt er op zondag 29 september door de organisatie van de Plantsoenloop Groningen en stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een spectaculaire recordpoging georganiseerd om geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis Groningen.

Het doel is om met zoveel mogelijk kinderen de Pasapas van Kinderen voor Kinderen te dansen op de Ossenmarkt.
Kinderen die in beweging komen voor kinderen die opgenomen liggen in het Beatrix Kinderziekenhuis en daarmee geld willen ophalen voor de Liedjesfabriek. Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. Met de mobiele muziekstudio zoeken ze de kinderen in het ziekenhuis op, zelfs aan hun bed. Er wordt gezongen voor een plezierige afleiding én tastbare herinnering waar ze trots op kunnen zijn: hun eigen lied en videoclip.

Meld je nu aan en doe mee aan deze unieke recordpoging. (aanmelden is nodig om de registratie van de recordpoging te organiseren)

Wil je naast je deelname donaties ophalen voor het Beatrix Kinderziekenhuis? Dan kan dat natuurlijk. Na het aanmelden krijg je een eigen pagina waarop je donatie kunt ontvangen.

Zondag 29 september 2019 | 14.00 - 15.00 uur | Ossenmarkt Groningen

Deze recordpoging wordt mede mogelijk gemaakt door:
Plantsoenloop Groningen
Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
SD Event Production
Sport 050
Gemeente Groningen
Nationale Sportweek
Huis voor de Sport Groningen
SKSG
Verno BV
Bano
Simpro Evenementenservice
Drukbedrijf.nl
Studio TW

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement van de NOC*NSF dat sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Tijdens de Nationale Sportweek die in Groningen door Sport 050 wordt georganiseerd staan diverse sportactiviteiten op het programma.
De record poging zoals bovenstaand omschreven is een activiteit waarbij kinderen dansen voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

Bekijk alle
06-10-2019 | 20:06 Aan: Ik doe mee aan de recordpoging
04-10-2019 | 10:28 Aan: Ik doe mee aan de recordpoging
02-10-2019 | 14:16 Aan: Ik doe mee aan de recordpoging
01-10-2019 | 17:25 Aan: Ik doe mee aan de recordpoging
30-09-2019 | 21:19 Aan: Mulder