Het Beatrix Kinderziekenhuis, dat verdient actie

Rutger van Hijum
van totaal € 7.000 (92%)

Het ziekenhuis. Dat is geen plek voor een kind. Maar soms moet het. In het Beatrix Kinderziekenhuis doen artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers er álles aan om de kinderen beter te maken. Hoe fijn is het dat de kinderen, hun ouders, broertjes en zusjes een fijne plek hebben waar zij deze nare tijd moeten doorbrengen. Een omgeving waar een ziek kind ook gewoon kind kan zijn. Een omgeving waar het gezinsleven, hoe lastig ook, door kan gaan. Waar je leuke dingen kunt doen én steun krijgt. Daarvoor kom ik in actie. Om een bijdrage te leveren aan die fijne omgeving. Én om wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen waardoor minder kinderen ziek worden én de geneeskans van zieke kinderen toeneemt. Help jij mee? Elke euro die jij sponsort komt volledig ten goede aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Wat ik beloof? Dat ik nog meer mensen enthousiasmeer om óók bij te dragen, dat ik hard ga trainen, en dat ik op 3 november helemaal kapot ga. En met plezier. Want wat is een beetje spierpijn vergeleken met wat de kinderen in het Beatrix meemaken? Veel dank dus voor je hulp!

Ps. Nog wat kleine ideeën:

1. Bijdragen als bedrijf? Dan kan! Je krijgt een factuur. Dat maakt het fiscaal nog aantrekkelijker.

2. Met jouw logo op mijn shirt om ook over de oceaan te werken aan je naamsbekendheid? Kan! Mail me op rutger@rutgervanhijum.nl voor de mogelijkheden.

3. Wil je iets terug voor je sponsoring: dat begrijp ik! Waar ik je bijvoorbeeld bij kan helpen: het schrijven van een gedicht (was richting 5-12-2023 een groot succes) of andere creatieve teksten; Het serveren van een lekkere maaltijd bij jou thuis of op jouw werk (mail maar wat je wilt, dan maken we er iets moois van); Een interactieve hardloopworkhop of sportieve challenge bij jou op het werk. 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
11-06-2024 | 21:23 Respect Rutger. Succes met de voorbereidingen en houd ons op de hoogte!
08-06-2024 | 12:35
06-06-2024 | 14:51
27-05-2024 | 13:24 Goed bezig Rutger! Succes met de voorbereiding!
24-05-2024 | 16:45
Bekijk alle

Wow!

10-06-2024 | 15:54 Beste mensen,  Toen ik in december begon met de eerste inzamelingsacties voor het Beatrix Kinderziekenhuis, had ik niet durven hopen op zo'n hartverwarmende respons en zo'n prachtige opbrengst. Het is fijn te zien dat zoveel mensen dit prachtige doel willen steunen. Eerder lazen jullie al welke prachtige initiatieven hiermee worden gefinancierd. Heel graag bedank ik iedereen die gedoneerd heeft, in welke vorm dan ook, persoonlijk. Soms lukt dat niet, omdat er anoniem een bijdrage is gedaan. Begrijpelijk, niet iedereen wil met zijn of haar naam op de openbare site. Alleen... Hierdoor weet ik zelf ook niet wie ik mag bedanken. En dat doe ik graag. Wil je ook voor mij anoniem blijven? Alle begrip! Heb je niks van mij gehoord na je donatie, en denk je: das gek, ik had wel een bedankje verwacht: laat weten wie je bent!  Nog wat cijfermateriaal voor de geïnteresseerde: 1. het minimale bedrag om op te halen was 5.350. Mijn persoonlijke doel stelde ik op 6.000 en verhoogde ik naar 6.500 omdat het zo lekker liep.  2. Nog 57,00 en daar ben ik. Maar omdat ik nog 264,00 in de pijplijn heb, verhoog ik mijn streefbedrag nog maar eens ;) 3. In 52 trainingen rende ik tot nu toe 540 kilometer. Waarvan inmiddels zo'n 50 in mijn nieuwe trainingsshirt waarop de namen van mijn grootste sponsors schitteren. Tweemaal liep ik met een aantal andere NY-deelnemers. Superleuk jullie te ontmoeten! 4. Het is nog 139 nachtjes slapen tot de start. Ik tel ze af.   Heel veel dank nogmaals voor al jullie inspiratie, motivatie en donatie! Rutger  
Lees meer