Ik ren de marathon in New York

Monique de Raad

Tot de marathon van New York

van totaal € 7.500 (50%)

Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Ik ben Monique de Raad, operatieassistent in het UMCG, met passie voor de zorg, social media en hardlopen. Dit laatste doe ik al ruim 10 jaar met veel plezier. Soms wat meer en de andere keer wat minder. In 2020 rende ik 5 halve marathons, zonder echte wedstrijd want die waren er niet destijds. Het rennen van een marathon stond destijd nog op mijn bucketlist. 

Op 16 april 2023 rende ik mijn eerste marathon in Rotterdam. Naast dat het een hele mooie, bijzondere (zie ook mijn blog), emotionele ervaring voor mij was heb ik na de finish gelijk gezegd, ‘’Dit is zeker niet mijn laatste marathon’’.

Mijn volgende marathon, wordt de die van New York. Samen met enthousiaste medehardlopers zamelen we geld in voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Door mee te rennen met de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, hoop ik nog meer mooie projecten te kunnen realiseren. In mijn werk als operatieassistent in het UMCG zie ik met enige regelmaat zieke kinderen op de operatiekamer die geopereerd moeten worden. Elk kindje dat geopereerd wordt krijgt een kikker knuffel. Mede mogelijk gemaakt door stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. 

Willen jullie mijn hele avontuur volgen, dat kan het beste via instagram @mo_marathon_new_york 

Direct doneren kan via deze pagina of liever shirtsponsor worden, dat kan ook! Meer informatie hierover vind je in de blog. 

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen wij door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijfs- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Maar ook innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie. Ook zorgen we voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen. Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, KidsBios, huiskamers en afleidingsmateriaal.

Help ook mee! Samen maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
18-02-2024 | 19:59 Ik heb enorm veel bewondering voor Monique die ik heb leren kennen als een mooie, sterke, lieve, betrokken vrouw waar ik mooie gesprekken mee kan hebben. Heel veel succes!! 💪🥰
17-02-2024 | 21:19 Wat ben je ook een toper. Je gaat maar door. En dan ook nog voor een goed doel waar ik echt achter sta. Succes, je kan het.
16-02-2024 | 10:19 Super goed doel! En super trots dat je dit doet! Prachtig
16-02-2024 | 03:30
15-02-2024 | 19:10
Bekijk alle

Wijnactie van start

18-02-2024 | 18:32 Ondertussen heb ik dankzij jullie al €3750,- opgehaald voor de stichting Vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis. Fantastisch! De donaties stromen binnen en er zijn nog een aantal shirtsponsors onderweg. (Er is nog plek voor meer ;-)) Binnenkort komt er nog een leuke koekenactie in samenwerking met Bakmeisje én vanaf nu zijn er heerlijke wijnen te koop voor het goede doel, is samenwerking met Schiava is er een wijnactie gestart.   Waarbij je kan kiezen uit een doosje wit, rood of rosé, wijnen worden per doos verkocht.  Van elke doos gaat maar liefst €21,- naar het goede doel. Uit ervaring van vorige lopers en drinkers schijnt het een goede kwaliteitswijn te zijn. Kopers kwamen vorig jaar terug voor meer, er kan dan ook in meerdere rondes besteld worden.  Wil je meer weten over stichting Vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis, neem dan snel een kijkje op https://www.steunbeatrixkinderziekenhuis.nl Daarnaast kan je mijn hele avontuur volgen via mijn instagram De wijnen zijn te bestellen via dit formulier  LET OP, de wijnen zijn af te halen bij mij thuis, even handig om te weten voor als je wat verder weg woont. Proost en liefs Monique 
Lees meer