Ik ren de marathon in New York

Monique de Raad

Tot de marathon van New York

van totaal € 12.500 (91%)

Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Ik ben Monique de Raad, operatieassistent in het UMCG, met passie voor de zorg, social media en hardlopen. Dit laatste doe ik al ruim 10 jaar met veel plezier. Soms wat meer en de andere keer wat minder. In 2020 rende ik 5 halve marathons, zonder echte wedstrijd want die waren er niet destijds. Het rennen van een marathon stond destijd nog op mijn bucketlist. 

Op 16 april 2023 rende ik mijn eerste marathon in Rotterdam. Naast dat het een hele mooie, bijzondere (zie ook mijn blog), emotionele ervaring voor mij was heb ik na de finish gelijk gezegd, ‘’Dit is zeker niet mijn laatste marathon’’.

Mijn volgende marathon, wordt de die van New York. Samen met enthousiaste medehardlopers zamelen we geld in voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Door mee te rennen met de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, hoop ik nog meer mooie projecten te kunnen realiseren. In mijn werk als operatieassistent in het UMCG zie ik met enige regelmaat zieke kinderen op de operatiekamer die geopereerd moeten worden. Elk kindje dat geopereerd wordt krijgt een kikker knuffel. Mede mogelijk gemaakt door stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. 

Willen jullie mijn hele avontuur volgen, dat kan het beste via instagram @mo_marathon_new_york 

Direct doneren kan via deze pagina of liever shirtsponsor worden, dat kan ook! Meer informatie hierover vind je in de blog. 

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen wij door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijfs- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Maar ook innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie. Ook zorgen we voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen. Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, KidsBios, huiskamers en afleidingsmateriaal.

Help ook mee! Samen maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
14-05-2024 | 16:16 Heel veel succes Monique! Wat een mooi initiatief om zieke kinderen te helpen. Groetjes, Lenie
25-04-2024 | 11:07
24-04-2024 | 10:34 Hallo Monique Respect voor wat je allemaal onderneemt en doet voor je Marathon in New York. Super vrouw😊 Met een ❤️ van GOUD.
15-04-2024 | 20:18
13-04-2024 | 22:06 Succes met je prachtige doel Monique! 🏃🏽‍♀️
Bekijk alle

Culinair genieten voor het goede doel bij ''Herberg onder de Linden''

21-04-2024 | 12:05 Zo,.... weer tijd voor een nieuwe blog, ik loop een beetje achter met mijn blogs en er staan nog veel in concept. Hopelijk lukt het mij de komende weken weer een paar online te zetten.  Maar eerst wilde ik het volgende kwijt aan jullie,.... Een tijdje geleden vroeg ik Steven Klein Nijenhuis van ''Herberg onder de Linden'' of hij shirtsponsor wilde worden, we spraken af en eenmaal daar ontstond het idee om een benefietlunch te organiseren voor het goede doel. Supergaaf idee!  En hiervoor wil ik jullie natuurlijk ook via deze weg de gelegenheid geven om te genieten van een culinaire lunch en tegelijk het goede doel steunen.  Save the Date! Op zaterdag 25 mei organiseert ''Herberg onder de Linden'' daarom een speciale lunch. Ze serveren die middag een driegangenlunch, inclusief een aperitief, twee glazen wijn (of alcoholvrije drank) en koffie of thee met wat lekkers voor slechts €100,- per persoon. De inloop is tussen 12.00 en 12.30 uur. De volledige opbrengst van de lunch doneren ze aan de stichting. En nog leuker, Tijdens de lunch worden een aantal items geveild, waarvan de opbrengst ook naar de stichting gaat. Dankjewel Steven voor de mooie donatie en het geweldige idee voor de Benefietlunch, we gaan er een mooie dag van maken.  Reserveren kan hier, wacht niet te lang er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wie zie ik dan? Sportieve groet en Liefs  Monique   
Lees meer