Missie MarLaThon

Twee hardlopers, twee marathons, één missie!
van totaal € 15.000 (69%)

Help jij mee? Strijden voor de kleine strijders in het Beatrix Kinderziekenhuis!

In 2022 heeft Mark zich ingezet voor het Beatrix Kinderziekenhuis door het lopen van de marathon in New York. We hebben beide gezien hoe belangrijk het werk van de stichting is. Met hoeveel passie, bevlogenheid en enthousiasme de stichting zich inzet voor de kinderen in het ziekenhuis. Dat is enorm waardevol. Twee jaar later, maar nu met z'n tweeën gaan we ons best doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze stichting. We doen er dit jaar zelfs nog een schepje bovenop. Niet één, maar twee marathons! Berlijn en New York! Omdat het zieke kind beter verdient! 

Via deze pagina kun je ons hierbij steunen door een donatie te doen. Deze donatie komt volledig ten goede aan de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen zij door het financieren van welzijnsprojecten waarmee de verblijfs- en speelomgeving van jonge patiëntjes en ouders wordt verbeterd. Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, realisatie van een echte KidsBios, sfeervolle huiskamers en afleidingsmateriaal. Ook maakt de stichting innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie mogelijk en zorgen ze voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling en/of betere kwaliteit van leven krijgen.

Naast donaties gaan wij ook zeker diverse acties houden. Deze kun je allemaal volgen op onze Linktree!

Uiteraard houden we ons avontuur ook bij op Instagram. Volg ons om op de hoogte te blijven van alle belevenissen, acties en sportieve uitdagingen. Ons account heet heel toepasselijk Missie MarLaThon!

Ben je ook benieuwd hoe het ons sportief verloopt? Op Strava kun je ons beide vinden: Laura en Mark

Alvast enorm bedankt voor je steun. Namens ons, namens de stichting, maar zeker ook namens alle kleine strijders in het kinderziekenhuis!

 

Liefs Laura en Mark

Bekijk alle
22-05-2024 | 20:58 Opbrengst “Knutselen voor het Beatrix Kinderziekenhuis” + donaties. Bedankt allemaal!
19-05-2024 | 19:55
18-05-2024 | 22:15
18-05-2024 | 22:15
18-05-2024 | 21:14