PROOST!

24-05-2020 | 16:18

We zijn alweer ruim twee maanden verder nadat de intelligente lockdown werd ingevoerd. Een bizarre tijd om het grote doel voor ogen te houden en om er naar toe te trainen zonder de wedstrijdloopjes die ik als tussendoelen had gesteld. Als team van lopers hebben we via de app regelmatig contact met elkaar wat het mooie doel levendig houdt.

Helaas heb ik op dit moment een blessure opgelopen, geheel onverwachts, want op zich gingen de 4 trainingen per week best goed. Begon zelfs de intervaltrainingen te waarderen (is namelijk niet mijn sterktste kant). Gelukkig heb ik goede begeleiding gekregen via het MCZ en laten we hopen dat ik op korte termijn weer verder mag met hardlopen.

Maar stilzitten doen we niet, sterker nog daar ben ik niet zo goed in :-) Als team zijn we actief bezig om het sponsorbedrag te verhogen. Hoe hoger het bedrag hoe meer projecten er voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis in deze bizarre en bijzondere tijd gerealiseerd kunnen worden. Ik realiseer me maar al te goed dat het voor deze kinderen en voor hun familie een extra moeilijke tijd is.

Aangezien we geen activiteiten in groepsverband kunnen organiseren hebben we een alternatieve actie bedacht: 

Jij koopt lekkere wijntjes én je steunt het Beatrix Kinderziekenhuis!

De volledige verkoopmarge gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis. Zie voor meer informatie de PDF.

Hoe? Geef aan mij (M 06-14873523) de bestelling door en ik zorg ervoor dat de wijntjes bij jou terecht komen en de verkoopmarge op de site wordt gestort.

PROOST!

Groeten Wendy