Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Renneke Koree
van totaal € 5.350 (94%)

Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Sinds juli 2023 ben ik als verpleegkundig specialist werkzaam bij het Centrum van thuisbeademing van het UMCG. Door mijn werk kom ik regelmatig in de kinderkliniek om daar patiëntjes op te zoeken.
Soms liggen zij opgenomen om ingesteld te worden voor thuisbeademing. De periode is variërend van een paar dagen tot soms wel een half jaar of langer.
Dit heeft natuurlijk veel impact op het kind maar ook op de ouders en de andere kinderen in het gezin en omgeving.
Als moeder van drie kinderen, waarbij onze jongste een paar keer een ingreep heeft ondergaan, heb ik ondervonden dat begeleiding en afleiding erg belangrijk is. Het is niet leuk om in het ziekenhuis te moeten liggen. 

Omdat ik graag sport en altijd nog een keer een marathon wil lopen dacht ik waarom dan niet voor het goede doel.

Willen jullie mijn avontuur volgen? Dat kan via ren_rentdemarathonNewYork2024.

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen wij door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijfs- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Maar ook innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie. Ook zorgen we voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen. Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, KidsBios, huiskamers en afleidingsmateriaal.

Help ook mee! Samen maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
08-06-2024 | 18:12
06-06-2024 | 20:58
06-06-2024 | 17:39
03-06-2024 | 20:02
25-05-2024 | 19:24
Bekijk alle

Wijnactie voor het goede doel

04-04-2024 | 16:44 Wijnactie   Aantrekkelijke wijnen voor slechts €50,- per doos van 6 flessen. Hiervan gaat €22,- naar het goede doel.   6 flessen rood, wit of rosé Of een mix: 2 flessen rood, 2 flessen wit en 2 flessen rosé   Piantaferro Primitivo IGT Puglia (rood): Een warme volle wijn in de mond, wikkelt zich om de tong, rijk en lang aanhoudend. Men proeft noten van kruiden en amandel bij de afdronk.   Piantaferro Fiano IGT del Beneventano (wit): Deze wijn heeft een mooie helder goud, stro en groenachtige kleurtint. De smaak is zeer aangenaam fris, met tonen van citrusfruit. Het bevat een evenwichtige zuurgraad en een lange fruitige afdronk   Intrigo Pinot Grigio DOC Rosato Delle Venezie (rosé): De Intrigo Pinot Grigio Rosato heeft een mooie licht roze kleur, een fruitig aroma en een zachte smaak.   Bestellen kan via r.koree@umcg.nl        
Lees meer