Normal a8dc658fa91deec19ed16fa3640834c7b078d252

Update less than 300 days...

19 januari 2020 20:27

Het jaar is goed begonnen!

Vorige week de informatieavond gehad Marathon New York voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Wat een animo, geweldig! Zoals het er nu uitziet gaan we met een groep van 20 lopers. Met dit aantal kunnen er weer prachtige projecten worden gerealiseerd!
 
Afgelopen week heb ik een sport fittest gedaan bij het MCZ en een intake voor PT (personal training) looptraining. Ik was benieuwd wat mijn conditie op dit moment is als vertrekpunt voor mijn loopschema. Daarnaast heb ik een uitdaging aan te gaan ivm schouderklachten. Voor de mensen bij wie het nog niet bekend is, 2,5 jaar geleden heb ik een racefiets ongeluk gehad. Complexe breuk aan elleboog en breuk in schouder. Met gerichte PT trainingen proberen we het maximale uit mijn trainingen te halen met als doel de marathon goed uit te kunnen lopen. Samen met de begeleiding vanuit het MCZ zal het vast lukken!
 
Een mooie afsluiter van deze week is een weekend vol kilometers. Zaterdag 17,5 km door het Stadspark en vandaag de Groene 4 mijl van Groningen. Lekker crossen door de modder maar met een heerlijk zonnetje!
 
Op naar meer kilometers....