Marathon van New York, ik ren mee voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Reina Wolf

( Lid van team: 2 Vriendinnen op marathon missie  )

van totaal € 5.350 (48%)

De marathon van NEW YORK! 

Als je een keer een marathon in je leven wil lopen dan moet je het ook gelijk goed doen dacht ik. En hoe kan het nog beter als je dit ook voor een goed doel kan doen. Ik werk al meer dan 6 jaar als verpleegkundige in het UMCG en weet hoeveel spanning, pijn en angst er bij een opname komt kijken voor zowel de patient als de naasten. Stichting Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om met behulp van diverse methoden te proberen deze spanning, pijn en angst te verminderen bij kinderen. Zo hebben ze onder andere een speciale televisie kunnen aanschaffen waar kinderen tv of een film op kunnen kijken tijdens het maken van een MRI. Maar zo zijn er nog vele andere projecten. 

Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen zij door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijf- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Ook zorgen zij voor financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwde projecten. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen. Daar waar het ziekenhuis, de overheid en zorgverzekeraars onvoldoende middelen hebben, werft de stichting fondsen om deze projecten mogelijk te maken.

Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, KidsBios, huiskamers en afleidingsmateriaal.

Help ook mee! Samen maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
22-05-2024 | 11:28 Topper!! Ik ga je volgen op de marathon dag en leef mee met elke km die je loopt. Geniet! Deze dag vergeet je nooit meer. Nu al trots!!
27-04-2024 | 16:56
27-04-2024 | 16:52
27-04-2024 | 16:42
27-04-2024 | 16:42