Een maand verder

09-05-2022 | 22:12

We zijn inmiddels een maand verder sinds ik heb besloten om de marathon van New York te gaan lopen voor het goede doel.

Een maand die bol stond van het bedenken van leuke en ludieke acties, want 5500 euro is een fors bedrag. Voor Alpe d’HuZes wist ik destijds 2500 euro op weten te halen. Dat was al pittig, dus nu moet er zeker een tandje bij! Gelukkig hebben we de steun van de stichting. Zij hebben de lopersgroep in contact gebracht met een groothandel en zodoende kunnen we heerlijke dozen wijn aanbieden.

Als speciaalbierliefhebber kon een actie met speciaalbier uiteraard niet achter blijven. En deze bleek een groot succes. De eerste 30 setjes gingen als warme broodjes over de toonbank en ook de volgende 30 setjes vonden gretig aftrek. En gelukkig hoef ik het niet alleen te verkopen. Collega’s, familie en vrienden doen enorm hard hun best om de setjes aan de man /  vrouw te brengen. Geweldig! Mede door dit succes heb ik besloten om hier een doorlopende actie van te maken. Dus heb je nog zin in een setje of ken je liefhebbers van speciaalbier? Bestel dan HIER!

Daarnaast heb ik enorm geluk met mijn werkgever New Nexus. Goede doelen en sportief bezig zijn, zit in het DNA van ons bedrijf en zij waren zo gul om 1000 euro te doneren. Maar ook AC Plus, die samen met ons een pand in Haren deelt, deed een flink duit in het zakje.

Tenslotte loopt er een lege flessenactie bij de lokale Jumbo. Hopelijk krijgen we de box voor de emballagebonnen vol.

En er komen nog meer leuke acties aan, maar die houden we nog even geheim.

Tegelijkertijd ben ik ook op zoek gegaan naar shirtsponsors. Want wie wil er nu niet met het logo van zijn of haar bedrijf te zien zijn op het shirt waarmee ik in New York ga lopen?! De lijntjes zijn uitgezet en hopelijk pronken in november een aantal mooie logo’s op mijn shirt.

Al met al gaat prima met de donaties. Iedereen die tot nu toe gedoneerd heeft ontzettend bedankt! Dat geeft rust. En dat is fijn, want de trainingsweken die vanaf nu komen gaan zullen al zwaar genoeg zijn. Maar met Central Park voor ogen en mijn lijflied (Sia met Untstoppable) op repeat, gaan we dit gewoon doen!