Sisters on the run in New York!

Lineke en Liesbeth rennen door NY voor Beatrix Kinderziekenhuis
van totaal € 10.000 (17%)
Nog te gaan

Wij zijn 2 zussen en rennen sinds een aantal jaar hard door de straten van Nederland. Afgelopen jaar heeft Liesbeth al de marathon van New York gelopen voor het Beatrix Kinderziekenhuis en dat is zo goed bevallen, dat we nu met ons tweeën de uitdaging aan gaan.

Maar waarom dan rennen voor de Stichting vrienden Beatrix Kinderziekenhuis? Kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis liggen, krijgen de beste medische zorg, maar er is meer. Zoals bv de webcams voor de Neonatologie, metamorfose wachtkamer polikliniek. Omdat het zieke kind beter verdient.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.