Sisters on the run in New York!

Lineke en Liesbeth rennen door NY voor Beatrix Kinderziekenhuis

Nog te gaan

van totaal € 10.000 (65%)

Wij zijn 2 zussen en rennen sinds een aantal jaar hard door de straten van Nederland.In 2019 heeft Liesbeth al de marathon van New York gelopen voor het Beatrix Kinderziekenhuis en dat is zo goed bevallen, dat we nu met ons tweeën de uitdaging aan gaan. Maar waarom dan rennen voor de Stichting vrienden Beatrix Kinderziekenhuis? Kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis liggen, krijgen de beste medische zorg, maar er is meer. Zoals bv de webcams voor de Neonatologie, metamorfose wachtkamer polikliniek. Omdat het zieke kind beter verdient.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
15-10-2021 | 14:20 Zet ‘m op!
13-10-2021 | 18:57
08-10-2021 | 21:21
08-10-2021 | 13:42
30-09-2021 | 14:33
Bekijk alle

Wijn!

18-08-2021 | 18:58 Om ons streefbedrag te halen verkopen wij deze set van 3 prachtige wijnen. Met zorg geselecteerd door onszelf natuurlijk. Wij verkopen de set van 3 wijnen voor 30 euro. Zie jij je al zitten in de tuin met een heerlijke gekoelde Pinot Grigio of de verfrissende rosé, dan heeft 2/3 van het pakket al een doel. De rode wijn kun je op 7 november nuttigen, terwijl je onze prestaties via de site of app aan het volgen bent. We starten ongeveer rond 17 uur Nederlandse tijd. Zie jij jezelf al dit mooie pakket nuttigen of juist als cadeau overhandigen aan een jarige, dan kun je deze bestellen via een opmerking, pb of als je onze mobiele nummers hebt, via de app!