Arts-assistenten fietsen ook mee

Arts-assistenten Kindergeneeskunde
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (83%)

Omdat ook zieke kinderen een leuk avondje naar de film moeten kunnen fietsen wij met collega's voor het goede doel: een bioscoopzaal in het Beatrix Kinderziekenhuis!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bioscooptheater

Lekker naar de bioscoop met vriendjes, vriendinnetjes of met het gehele gezin. Super, maar voor zieke kinderen lang niet altijd mogelijk. Speciaal voor kinderen die niet naar de bioscoop kunnen, willen we in samenwerking met Pathé Groningen een de bioscoop realiseren in ons kinderziekenhuis!

Het ziekenhuis even vergeten

Voor een normale ontwikkeling van kinderen is uitgaan en contact met leeftijdsgenoten van groot belang. Het bioscooptheater in het Beatrix Kinderziekenhuis laat zien dat leuke dagelijkse activiteiten – ondanks ziekte en behandeling – door kunnen gaan. Wanneer een patiëntje de bioscooptheater binnenloopt, is het ziekenhuis even vergeten. Met een groot filmdoek en comfortabele rode pluche stoelen waan je je in een echte bioscoopzaal! Uiteraard is de zaal voor al onze patiëntjes toegankelijk zelfs voor patiëntjes met bed en al.

Meerdere keren per jaar zullen we met steun van filmdistributeurs de allernieuwste films tonen. Vrijwilligers staan klaar om de patiëntjes, vrienden en familieleden naar hun plaats te begeleiden en de film te starten.

Op dinsdag 16  oktober organiseren we voor de tweede keer “Fiets voor het zieke kind”. Een sportief indoorspinningevenement waar we geld inzamelen voor de bioscoopzaal in het Beatrix Kinderziekenhuis.

Steun dit project!

 

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
18-10-2018 | 12:23
16-10-2018 | 15:14
16-10-2018 | 08:38 Goed bezig!
16-10-2018 | 08:33 Dit doel spreekt ons zeker aan en we zijn er ook trots op dat onze zoon Ruben zich hiervoor inzet samen met de andere arts-assistenten!
15-10-2018 | 23:46 Succes Ruup en anderen!