Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Werner Wusten
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50 (120%)

Beste vrienden, familie, en medemensen,

Ik schrijf jullie vandaag met een hart vol hoop en een brandende motivatie om jullie uit te nodigen voor een bijzondere gelegenheid. We hebben allemaal wel eens momenten gekend waarin we werden geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het leven, vooral als het gaat om de gezondheid van onze kinderen. Het Beatrix Kinderziekenhuis heeft een enorme impact op het leven van jonge patiënten en hun families en biedt essentiële zorg en ondersteuning wanneer het het hardst nodig is.

Om deze reden wil ik jullie uitnodigen om deel te nemen aan een spannende en levensveranderende gebeurtenis: een sponsorloop ten behoeve van het Beatrix Kinderziekenhuis. Dit evenement zal niet alleen een kans zijn om onze fysieke en mentale grenzen te verleggen, maar ook om een verschil te maken in het leven van kinderen die vechten tegen ziekte en tegenspoed.

Door deel te nemen aan deze sponsorloop kunnen we gezamenlijk een positieve impact creëren en het Beatrix Kinderziekenhuis ondersteunen bij het leveren van de best mogelijke zorg aan zieke kinderen. Het geld dat we ophalen zal worden gebruikt om belangrijke medische apparatuur aan te schaffen, innovatieve behandelingen te financieren en de omgeving van het ziekenhuis kindvriendelijk en comfortabel te maken.

Ik begrijp dat niet iedereen in staat is om fysiek deel te nemen aan de sponsorloop, maar dat betekent niet dat je niet kunt bijdragen. Je kunt altijd helpen door een donatie te doen en anderen aan te moedigen om deel te nemen. Elke bijdrage, groot of klein, zal een verschil maken en een positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen en hun families.

Dus laten we onze krachten bundelen, onze hardloopschoenen aantrekken en ons inzetten voor deze geweldige zaak. Laten we samen rennen, wandelen of zelfs gewoon supporteren langs de zijlijn. Door dit te doen, geven we hoop aan degenen die het het meest nodig hebben en laten we zien dat we samen sterk staan.

Ik vraag jullie met heel mijn hart om deel te nemen aan deze sponsorloop en ons te helpen een blijvende impact te maken. Laten we samen zorgen voor betere dagen en een stralende glimlach op het gezicht van elk kind dat de drempels van het Beatrix Kinderziekenhuis passeert.

Dank jullie wel voor jullie steun en jullie vrijgevigheid. Samen kunnen we het verschil maken!

Met vriendelijke groet,

Werner

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
01-06-2023 | 19:09
31-05-2023 | 21:39
31-05-2023 | 20:24
31-05-2023 | 11:05