Pink Ladies sponsorloop

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 4.000 (135%)

Doe je mee? Op 9 juni in de avond vindt er een sponsorloop plaats in natuurgebied de Onlanden.
Mannen/vrouwen/opa's/oma's/kinderen... iedereen is welkom om mee te doen om samen te lopen of te wandelen voor het goede doel.

Afstanden
Je kunt kiezen uit wandelen (6,4 km) of hardlopen (6,4 en 10 km).

Deelname
Er is geen inschrijfgeld maar we vragen elke deelnemer ten minste € 50,- aan sponsorgeld bij elkaar te brengen. Maar meer mag natuurlijk ook! Er is zelfs een mooie prijs voor degene die het meeste sponsorgeld heeft opgebracht. Een op maat gemaakt trainingsschema, gemaakt door voormalig atleet Olfert Molenhuis.

Elke deelnemer ontvangt een eigen loopshirt (alleen voor deelnemers die zich voor 15 mei zich aanmelden)

Programma
19.00 uur verzamelen bij Onlanderij
19.15 uur Welkomstwoord door Pink Ladies
19.30 uur Start wandelen en lopen 
21.00 uur Uitreiking en bekendmaking cheque goede doel

Locatie
Onlanderij
Nadijk 1
Eelderwolde

Goede doel
De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Dat doen wij door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijfs- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Maar ook innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie. Ook zorgen we voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen.

Daar waar het ziekenhuis en de overheid onvoldoende middelen hebben, werft de stichting fondsen om deze projecten mogelijk te maken.

Om de projecten van vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is steun onmisbaar. Alleen met hulp is het mogelijk om vele plannen te realiseren en het verblijf voor kinderen en hun ouders zo aangenaam mogelijk te maken.

Bekijk alle