The Story Continues The Frozen Lake Marathon

Martijn Vrij

( Lid van team: Broer en zus wederom in actie voor Beatrix Kinderziekenhuis )

van totaal € 3.000 (197%)

Een nieuwe uitdaging.

Er zijn zo veel uitdagingen tegenwoordig, voor ons als gezonde mensen maar ook zeker voor kinderen die om talloze redenen moeten verblijven in een ziekenhuis.

Ik ga een sportieve uitdaging (wederom met mijn zus) aan door de FROZEN LAKE MARATHON te gaan lopen en hoop door deze enorme inspanning een financiele bijdrage kan doneren aan het Beatrix Kinderziekenhuis! Ga je mij steunen door een donatie te doen? Of wil je een van de hoofdsponsoren worden op mijn kleding pakket laat het mij dan weten: martijn@kimmartijn.nl 

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen wij door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijfs- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Maar ook innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie. Ook zorgen we voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen. Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, KidsBios, huiskamers en afleidingsmateriaal.

Help ook mee! Samen maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
03-04-2024 | 17:31
26-03-2024 | 06:26
25-03-2024 | 12:09
24-03-2024 | 18:18
24-03-2024 | 11:06
Bekijk alle

40 dagen tot de start

11-02-2024 | 19:23 In oktober 2023 het plan gemaakt om samen met Barbara, mijn zus, wederom voor het Beatrix kinderziekenhuis te gaan lopen. Uiteraard hebben we weer samen een bijzondere loop gevonden. De FROZEN LAKE MARATHON. 42,195 kilometer rennen in Noorwegen over een bevroren meer. Maar voordat het zover is dienen we uiteraard goed in training te gaan, inmiddels heb ik zelf 445 kilometer gelopen ter voorbereiding. Vaak alleen maar inmiddels ook een paar bijzondere en gezellige loopjes gehad met vrienden, relaties en collega's. Ter voorbereiding gelopen door kletsnatte weilanden, hoogte meters in Oostenrijk, duurloopjes over het strand en afgelopen weekend samen de Nacht van Groningen gelopen met Barbara. De laatse 40 dagen hoop ik er nog flink wat kilometers aan toe te voegen. Ga je zelf soms ook een loopje doen van ongeveer van 15 kilometer loop ik graag samen met jou.  Samen is mooier dan maar alleen en hoe mooi is het dat er door jullie samen al ruim €2.000 gedoneerd is. Hoe gaaf is dat!!!! ...maar hoop dat ik in de laastste 40 dagen nog op jullie steun kan rekenen. Doneren kan dus nog steeds!  Langs deze weg wil ik een speciaal DANK JE WEL zeggen tegen Bidfood, De Graanrepubliek, Sedoc Voetbal School, Puur Bonaire en TRIP Advocaten Notarissen! Deze mooie bedrijven en vrienden zijn ondertussen mijn hoofdsponsoren geworden.  Mocht je ook interesse hebben voor shirt sponsoring kan dat nog steeds, netzo als een kleine donatie van €5 ;-)  Op mijn strava account kun je overigens mijn hardloop voortgang inzien mocht je niet geloven dat ik het echt doe voor een goed doel!  Neem je een kijkje op onze actie pagina ?
Lees meer