Ik loop de marathon van New York voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Lex Kloosterman
van totaal € 6.000 (254%)

Ik ben Lex Kloosterman en zondag 3 november 2024 loop ik de marathon van New York. Hiermee hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Deze stichting zet zich ervoor in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor een kind is een bezoek aan het ziekenhuis vaak ontzettend spannend en stressvol. Ik heb het zelf ook ervaren toen onze oudste vorig jaar even in het ziekenhuis lag... Op de verpleegafdeling zag ik wat het voor kinderen betekent om met mooi speelgoed te kunnen spelen of op andere manieren te worden afgeleid. Zodat ze even konden vergeten dat ze in een ziekenhuis zijn. Of zodat hun behandeling net even wat minder spannend is. En een knuffel na je operatie: zelfs de oudste kinderen hechten er grote waarde aan!

In het UMCG doen we er alles aan om angst en stress bij kinderen (en hun ouders) weg te nemen. De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis maakt dit financieel mogelijk, door geld in te zamelen om voor de kinderen nét even wat meer te kunnen doen. Om het verblijf van zowel de kinderen als hun ouders in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG zo aangenaam mogelijk te maken. Bijvoorbeeld met muziekoptredens aan bed, een MRI televisie, een KidsBios en huiskamers. Ook maakt de stichting wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen.

Om dit alles voor de kinderen in het UMCG te kunnen doen, is continu geld nodig. Via deze actie zet ik mij ervoor in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis: iedere donatie is welkom!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
14-06-2024 | 12:04
10-06-2024 | 12:39
04-06-2024 | 15:48
30-05-2024 | 12:01
22-05-2024 | 17:05
Bekijk alle

Ging er een salesman in mij verloren?

29-03-2024 | 14:08 Het is hard werken, zo'n marathon voor het goede doel. En dan heb ik het niet over het hardlopen zelf, dat komt later. Nee, het geld ophalen voor het Beatrix Kinderziekenhuis, daar gaat veel tijd in zitten.En, ik moet toegeven, dat is vooral erg leuk! Leuk, omdat het zoveel enthousiaste reacties oplevert. Leuk, omdat het contacten oplevert met mensen die ik al een poosje niet gesproken had. En leuk, omdat het lukt. Naast de vele spontane donaties merk ik dat het goed werkt om acties te organiseren. Wie wil er nou niet goede wijn voor een goede prijs drinken, terwijl er ook nog een flink deel daarvan naar het goede doel gaat? Wie wil er nou niet meedoen aan een leuke pubquiz? En de kinderen staan te springen om straks in mei met hun school een sponsorloop te doen. En ik moet zeggen; het gaat allemaal van een leien dakje. Een collega die én wijn afneemt én aan de pubquiz meedoet, vond dat er een salesman in mij verloren ging. Dat valt wel mee, denk ik :). Mensen zijn vooral erg lief en welwillend en dragen graag bij aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Daarvoor ook via deze weg: ontzettend bedankt!Shoot-out naar mijn bedrijfssponsorenHetzelfde geldt voor de bedrijven die mij gaan sponsoren en straks met hun logo op mijn shirts staan. Geweldig! Een speciaal woord van dank voor hun fantastische steun gaat uit naar:- Folkert Botma, van de louter van gezonde grond leverende boerderij Botmas;- Marc Tolsma, de beste reisorganisator die maar kunt wensen met Travel4Reasons;- Jacco Teeuw, voor al uw feesten en partijen bel je Foodfellas Catering;- Gijs Nilessen, als je even niet meer weet wat je moet zeggen klop je bij 360Talk aan;- David Schalkwijk van Adrenna, advocaat met de wil om te winnen (hopelijk ben ik sneller dan hij op de 42.195 km!)- Chris van der Voorn, klantportalen, websites en digital marketing regel je bij TRES;- Lusanne Tehupuring, druk bezig de wereld te veroveren met anatomieapp Enatom;- Stefan Vogelzang, meer brillen en minder pillen in de zorg met VRelax;- Martijn Weijtboer en Minke Koomen, dankzij LexisNexis weet ik ieder moment van de dag hoe het UMCG scoort in de media;- En last but not least, Klaas Lamers van Smart.pr, onmisbaar voor iedere woordvoerder die gericht media en journalisten wil benaderen.           
Lees meer