Missie MarLaThon - Laura

Laura Vos

( Lid van team: Missie MarLaThon )

van totaal € 7.500 (15%)

Samen met Mark, mijn man en teamlid van Missie MarLaThon, ga 3 november 2024 de New York Marathon lopen en kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen zij door het financieren van welzijnsprojecten waarmee de verblijfs- en speelomgeving van jonge patiëntjes en ouders wordt verbeterd. Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, realisatie van een echte KidsBios, sfeervolle huiskamers en afleidingsmateriaal. Ook maakt de stichting innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie mogelijk en zorgen ze voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling en/of betere kwaliteit van leven krijgen.

In 2022 ging Mark dit avontuur “alleen” al een keer aan en ging ik met hem mee als supporter. Een groots avontuur, van begin tot het einde. Het opzetten van mooie inzamelingsacties voor dit prachtige doel, de weg naar de marathon toe en uiteindelijk de marathon zelf. Omdat dit zoveel los heeft gemaakt en we zien welk enorm verschil de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis maakt, gaan we in 2024, 2 jaar later, met z’n tweeën.
Hardlopen doe ik al jaren met veel plezier, maar de marathonafstand heb ik nog niet eerder gelopen. En alsof deze uitdaging nog niet groot genoeg is, doe ik er nog een schepje bovenop. Naast de marathon van New York, loop ik 29 september ook de marathon van Berlijn. Twee hardlopers, twee marathons, 1 missie! Samen gaan we strijden voor de kleine strijders in het Beatrix Kinderziekenhuis en hopen we door middel van deze prestatie bij te kunnen dragen aan dit hele mooie doel.

Helpen jullie me mee?! Samen maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
22-04-2024 | 10:15
26-02-2024 | 17:35
16-02-2024 | 14:56
14-02-2024 | 17:41 Niet één maar twee marathons. Ik ben nu al enorm trots op je dat je dit gaat doen! Samen gaan we er een onvergetelijk avontuur van maken!
27-01-2024 | 20:30