G

Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Greta Sannes

( Lid van team: Annemiek & Greta )

Nog te gaan

van totaal € 3.000 (5%)

Op 4 t/m 8 juli 2024 ga ik de uitdaging aan om de Sella Ronda te fietsen, een prachtige maar veeleisende route door de Italiaanse Dolomieten. Maar dit is niet alleen een persoonlijke uitdaging; ik doe het voor een goed doel het Beatrix Kinderziekenhuis.

Ik geloof dat elk kind recht heeft op de beste zorg en behandeling, vooral wanneer ze te maken krijgen met ziekte. Het Beatrix Kinderziekenhuis staat dagelijks klaar om jonge patiënten te helpen en te ondersteunen in hun strijd voor gezondheid.

Jouw steun kan echt het verschil maken. En ik hoop door deze actie ook! Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het verbeteren van de zorg die ze ontvangen. Maar niet alleen financiële steun is welkom; het delen van mijn verhaal wordt gewaardeerd.

Laten we samen de pedalen laten draaien voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
15-02-2024 | 20:37 Die oudjaarsavonden zijn echt overal goed voor 😘😂
15-02-2024 | 19:35 ♥️♥️♥️
14-02-2024 | 21:20
14-02-2024 | 11:57
14-02-2024 | 11:54
Bekijk alle

De eerste informatie hebben we..

20-02-2024 | 18:52 Vandaag op de planning, de eerste informatie avond.. de eerste stap in het avontuur! Stap 2, de fiets kopen, heb ik nog even keurig uitgesteld. maar die komt er heus!In mijn planning was ik even een klantafspraak vergeten wat mij een mooie route van bijna twee uur naar Groningen opleverde, maar we made it!Tijdens de bijeenkomst werd het toch ook wel duidelijk dat het menes is, we gaan dit echt doen. Een paar ervaren fietsers, een paar beginners en ik gaan het doen. Na afloop van de bijeenkomst mochten we even kort langs een van de afdelingen van het Beatrix Kinderziekenhuis, Neonatologie. En hoewel ik al wist dat we dit voor een goed doel doen werd het extra duidelijk. De zorg in het ziekenhuis is natuurlijk al fantastisch, maar wat is het mooi een bijdrage te kunnen leveren aan hetgeen daaromheen. Zo zijn er speciale webcams aangeschaft zodat ouders hun kindje in couveuse ook vanuit een andere plek kunnen zien, of nog mooier trots kunnen laten zien aan familie. Er zijn stoelen in elke kamer waar ouders met kind comfortabel kunnen zitten. Waar men voorheen een ruimte deelde, maar ook de stress van andere ouders deelde. (Niet zo) kleine dingen die er op dat moment enorm toe doen. En daarom fietsen we, samen de berg op. Wil je mij helpen? Doneren kan via https://www.steunbeatrixkinderziekenhuis.nl/fundraisers/greta-sannesEnorm bedankt!
Lees meer