Na New York nu het ijs op voor Beatrix Kinderziekenhuis

Barbara Baijens

( Lid van team: Broer en zus wederom in actie voor Beatrix Kinderziekenhuis )

van totaal € 3.250 (159%)

Sporten voor het zieke kind is al jaren een belangrijk onderdeel in de fondsenwervende acties voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Begonnen met de New York Marathon, daarna de spinningsmarathon en later het wielrennen. Tijd voor een nieuw evenement: Frozen Lake (halve) Marathon.

En om te kijken of dit een geschikt evenement is voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, ga ik eerst zelf deze uitdaging aan. Maar niet alleen.... maar samen met mijn broer Martijn!

In 2019 liepen we al samen de New York Marathon voor het Beatrix Kinderziekenhuis en nu trekken we weer onze hardloopschoenen aan om geld op te halen voor Beatrix Kinderziekenhuis. Deze keer voor mij geen hele marathon maar een halve en zit de uitdaging vooral in de winterse omstandigheden. Aan de andere kant, na New York was hardlopen geen vaste routine meer en beginnen we weer van voor af aan. Dus aan de bak!

Al 8 jaar mag ik Coördinator Fondsenwerving zijn voor deze prachtige stichting en zie ik nog steeds dagelijks waarom deze stichting zo belangrijk is voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en staat voor steun en betrokkenheid. We zetten ons in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en dit doen we door financiële ondersteuning te bieden aan welzijnsprojecten die de omgeving comfortabeler maken, stress verminderen tijdens behandelingen en innovatieve projecten.

Stel je voor: muzikale optredens aan het bed, een tv kijken tijdens een MRI-behandeling of een film kijken in de magische KidsBios, huiselijke huiskamers voor ouders en interactief behang voor afleiding. Dit alles dankzij financiele steun van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Maar we gaan verder. We financieren ook toonaangevend wetenschappelijk onderzoek, wat betekent dat zieke kinderen toegang hebben tot betere behandelingen en een hogere levenskwaliteit.

Genoeg redenen waarom ik mijn hardloopschoenen weer aantrek, want samen kunnen we een positieve impact hebben op het welzijn van de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis. Steun is van onschatbare waarde en kan het verschil maken in de levens van onze patiënten.
Help jij mij mee?

Ook nu loop ik in een mooi roze shirt waar je de mogelijkheid hebt om met jouw logo/naam op mijn shirt te staan. Mocht je interesse hebben, laat het mij snel weten :)

 

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
25-03-2024 | 16:23
25-03-2024 | 11:19 Super goed gedaan weer beide!
25-03-2024 | 08:34
24-03-2024 | 12:03
24-03-2024 | 11:36