Ik fiets de Sella Ronda voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Annemiek Roescher

( Lid van team: Annemiek & Greta )

van totaal € 3.000 (14%)

Samen met Greta de berg op!

Ga ik het opnieuw doen?? Ja, ik ga het doen!! Spannend, en er is heel wat training voor nodig, maar als er een doel is om dit te gaan doen dan is het de stichitng wel! 

De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in voor het zieke kind, hun broertjes/zusjes en hun ouders. De stichting maakt het mogelijk dat de kinderen tijdens hun verblijf naar school kunnen gaan, via sociale media contact kunnen houden met hun klasgenoten, met hun vriendje of vriendinnetje in het ziekenhuis naar de film kunnen gaan, dat ouders bij hun kind kunnen overnachten en nog heel veel meer! Om dit in de toekomst te blijven doen en om vele andere projecten ten behoeve van het zieke kind mogelijk te maken is onze hulp nodig.

Zelf werk ik als kinderarts op de neonatologie afdeling in het UMCG. Dagelijks zien we wat voor impact een opname heeft voor het hele gezin. Naast dat we ons inzetten voor de beste medische zorg is er nog zoveel meer belangrijk. Een prettige omgeving, afleiding, ontspanning, rust, warmte en geborgenheid kunnen zoveel doen! Zowel voor onze patiënten als ook voor hun broertjes, zusjes en ouders. Het is daarom belangrijk dat er o.a. veel aandacht is voor het welzijn en de begeleiding van kinderen en hun ouders tijdens en na een opname in het kinder- ziekenhuis. Een goed leefklimaat in ons kinderziekenhuis draagt bij aan dit welzijn. De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich hier voor in.

Samen met collega’s en ander enthousiastelingen ga ik de uitdaging aan en beklim de Sella Ronda… Deze bestaat uit vier Passo’s : de Passo Campolongo , Passo Pordoi , Passo Sella en de Passo Gardena. 106 hele kilometers, een stijgingspercentage van rond de10%. Voor dit prachtige doel zet ik mij dus graag in en met het aangaan van deze uitdaging zamelen we geld in voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat geeft je een bijzonder gevoel en het zieke kind weer energie!

Dit jaar ga ik niet alleen met collegas de berg op, maar gaat ook Greta Sannes mee. Zelf moeder, nog niet in het bezig van een racefiets, maar wel dit doel omarmt en samen zullen we gaan trainen om die berg op te komen!

Om dit mogelijk te maken hebben wij jullie hulp nodig! Willen jullie ons steunen?

Ook is het mogelijk om als bedrijf/organisatie een plekje op ons shirt te krijgen.

Alvast heel veel dank! 

Stichting vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis heeft een ANBI status en is CBF erkend. Dit betekend dat er minstens 90% van het geld rechtstreeks naar de projecten gaat (overig 10% zijn onkosten) en dat donaties belasting aftrekbaar zijn. Reis-en verblijfkosten betaal ik zelf, dus alle donaties zullen rechtstreeks naar de stichting gaan.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
17-05-2024 | 10:48
20-04-2024 | 16:52
19-04-2024 | 16:58
08-02-2024 | 12:11