Sierd-Jan voor Special Care

Sierd-Jan De Leeuw
van totaal € 750 (113%)
Actie is afgesloten

Op 14 april 2018 vindt de volgende editie van de Amstel GoldRace toerversie plaats in Zuid Limburg. Ook ik ga dit jaar aan deze fietstocht meedoen. Niet zoals zovelen op een racefiets, maar op een enigszins gedateerde mountainbike. Ik doe dit niet zomaar, er zit een persoonlijk verhaal aan vast: Op 1 juli 2008 overleed mijn vader aan de gevolgen van de ziekte kanker. Net als ik was hij een actief liefhebber van het wielrennen. Nadat we in 2003 samen de Alpe d'Huez hadden beklommen was het volgende doel de Amstel GoldRace van 2004. Door ziekte is het er toen niet van gekomen, maar we spraken af het een later jaar nog een te proberen. Toen werd hij ziek..... Nu, bijna 10 jaar later, gaat het er toch van komen. Ik fiets de 150 kilometer niet alleen, maar hij zal mij helpen over de heuvels te komen. En aan het eind zullen we samen genieten van het behalen van de finishlijn. Om van deze tocht iets meer te maken dan alleen een persoonlijke tocht door de heuvels van Zuid Limburg, heb ik besloten om er een sponsortocht van te maken; sinds de geboorte van onze zoon Nick, op 30 november 2017, hebben wij alle steun ontvangen van de artsen en verpleegkundigen in het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. NIck werd geboren met een onjuist gegroeide slokdarm en een vernauwde en slappe luchtpijp. Dankzij de steun en warmte die wij vanuit Groningen hebben mogen ontvangen, kunnen wij als gezin deze lastige periode aan.

Door het fietsen van de Amstel Goldrace en dit te combineren met deze sponsoractie wil ik hen bedanken voor de hulp die ze ons hebben geboden. Ik hoop dat je mij willen helpen het bedrag op de cheque zo groot mogelijk te maken. Alle kleine beetjes helpen natuurlijk!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.