Crowdfunding actie: Buidelstoelen - Johnson Controls Benelux & Norway

Johnson Controls Benelux & Norway
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 8.000 (56%)

Help jij mee?

Johnson Controls staat reeds in voor de regeltechniek voor de nieuwbouw van de Neonatologie in het Beatrix Kinderziekenhuis en zal als bedrijf een complete buidelstoel doneren ter waarde van 4.000 euro, maar we willen ook graag een crowdfunding actie starten onder de medewerkers van JCI Benelux om nog één (of meer) extra buidelstoelen te kunnen doneren. We rekenen hierbij op jou en je netwerk. Einddoel is dus 8.000 euro = 2 complete buidelstoelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis. 

 

Waarom doneren?

Gezondheidszorg ligt Johnson Controls nauw aan het hart. Reeds decennia lang werken we samen met ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen om innovatieve oplossingen te bieden voor de toekomst. Johnson Controls helpt veilige en beveiligde omgevingen te creëren die aan de behoeften van faciliteiten voor gezondheidszorg voldoen. Dit is met andere woorden één van de sectoren waarmee wij een uitgesproken affiniteit hebben.

Vorig jaar werd, meer dan ooit, duidelijk welke cruciale rol gezondheid en gezondheidszorg spelen. Gezondheid is ons grootste goed, en gezondheidszorg is voor ons allen van cruciaal belang.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
10-03-2021 | 15:41
10-03-2021 | 13:02 Een schitterend doel waar ik graag een steentje voor wil bijdragen. Hopelijk snel een paar mooie stoelen erbij.
07-03-2021 | 11:29
06-03-2021 | 09:56
05-03-2021 | 22:38