Toolkit Spinningsmarathon

Toolkit spinningsmarathon

Allereerst willen we je laten weten dat we het geweldig vinden dat jij je inzet voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Door mee te doen aan Fietsen voor het Zieke Kind draag jij bij aan ons gezamenlijke doel: het verblijf van patiënten zo aangenaam mogelijk maken! Omdat we ons kunnen voorstellen dat sponsorwerven een nieuwe uitdaging voor je kan zijn, hebben we een toolkit voor deelnemers van de spinningsmarathon ontworpen. Deze toolkit kan je op weg helpen naar het succesvol bereiken van jouw streefbedrag (en meer ;).

Jouw actiepagina is jouw persoonlijke visitekaartje

  1. Upload een mooie, sportieve profielfoto van jezelf op de fiets
  2. Schrijf een pakkende motivatie waarin jij met jouw publiek deelt waarom jij meedoet aan Fietsen voor het Zieke Kind.
  3. Naast een motivatie kan je op jouw pagina omschrijving wat de stichting doet met alle donaties. Hierdoor weet de gever direct waar zijn geld heen gaat!

Zet jouw social media kanalen in

Deel op jouw social media kanalen dat je meedoet met onze spinningsmarathon, en voeg deze visual toe aan je bericht. 
Tag Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis in je berichten, zodat wij je post kunnen delen. Samen zorgen we voor nog meer bereik!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Deel deze video met jou omgeving om uit te leggen waarom je meedoet met de spinningsmarathon van onze stichting. Dit is een hele eenvoudige en krachtige manier om donaties te werven, aangezien mensen eerder iets bekijken dan lezen.  

Tikkie, jij bent 'em!

Je kan Tikkie als tool gebruiken voor het vragen van donaties! Hoe je dat doet? 

  1. Navigeer naar jouw actiepagina  en klik op het Tikkie icoon in de menubalk. In het nieuwe venster dat verschijnt vind je de URL naar jouw persoonlijke Tikkie link.
  2. Kopieer de URL van jouw Tikkie link en verspreid deze gemakkelijk via bijvoorbeeld Whatsapp naar familie en vrienden. 
  3. Je kan ook een QR code maken van jouw Tikkie link, een poster maken en deze ophangen 

Digitale handtekening en e-mails

Onderschat de kracht van een digitale handtekening niet! Jouw e-mail kunnen jouw persoonlijke visitekaartje worden wanneer je een digitale handtekening toevoegt met een link naar jouw actiepagina. Daarnaast is een e-mail een perfecte manier om uitgebreider jouw verhaal te delen met potentiële donateurs die niet actief zijn op social media! 

 

Succes!