de "Brullende Leeuwen"

Laat de leeuwen brullen

Nog te gaan

van totaal € 10.000 (19%)

Op zaterdag 20 juni gaan 4 leden van LC Livius Drachten de strijd aan met de Col du Galibier.
Lengte van de klim is 31,5 km, 1901 meters hoogte verschil tussen start en finish en 61% moeilijker dan de Alpe d'Huez.

Meer informatie over de klim kun je hier vinden.

Dit alles doen we om geld in te zamelen voor het de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis om zo nog meer mooie projecten te kunnen realiseren binnen het kinderziekenhuis.

Probeert je maar eens voor te stellen dat je zelf als kind, bijvoorbeeld met een chronische ziekte, opgenomen wordt in het ziekenhuis. Je bent even alle houvast kwijt, alle dingen die voor jou belangrijk zijn, zoals je eigen kamer met je eigen bed, je broertjes, zusjes, vriendjes, en soms ook je ouders, moet je dan missen. Als Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis hen dat houvast kan bieden in het ziekenhuis, blijven zieke kinderen zich ontwikkelen - iedere dag - zodat zij kunnen uitgroeien tot ‘gewone’ volwassenen.

Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn, het hele leven staat even op zijn kop. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf te veraangenamen door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Zo ondersteunt zij verschillende wetenschaps- en welzijnsprojecten zoals  ‘internet aan bed’, theatervoorstellingen, muziek optredens aan bed en het realiseren van huiskamers. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ‘thuis’

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
22-03-2020 | 08:46 Goed doel.
01-03-2020 | 20:36 Hoi Jeroen, als Abraham ga je deze uitdaging aan! Gefeliciteerd en veel succes! Gr. Baukje
29-02-2020 | 15:44
29-02-2020 | 09:28
28-02-2020 | 23:38 Verjaardagscadeau en heel veel succes