Schaatsen voor het zieke kind

Nog te gaan

van totaal € 4.750 (16%)

Zaterdag 16 maart trekken we de schaatsen aan voor het zieke kind!
Schaats je mee?

Of je nu een doorgewinterde schaatser bent of niet, iedereen kan meedoen met Schaatsen voor het zieke kind! Op zaterdag 16 maart willen we met zoveel mogelijk deelnemers een uur lang schaatsen om geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.

Schaats je mee op 16 maart? Supertof!
Aanmelden kan via de roze button "Meld je aan".

Jouw bijdrage

Kinderen tot en met 12 jaar
Het inschrijfgeld voor kinderen bedraagt €10.
Daarnaast vragen we kinderen om ten minste €20 aan sponsorgeld bij elkaar te brengen.

Volwassenen

Het inschrijfgeld voor volwassenen (vanaf 13 jaar) bedraagt €15.
Daarnaast vragen we volwassenen om ten minste €50 bij elkaar te brengen.

Maar meer mag natuurlijk ook!
Alle beetjes helpen om onze doelen te bereiken en het verblijf voor kinderen en ouders in ons kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Een mooi nieuw evenement voor het hele gezin!! Dus haal de schaatsen van zolder en maak je klaar voor een middag vol schaatspret. En dat alles voor een supermooi doel!

Bedrijfspakketten

Bedrijven zijn natuurlijk ook van harte welkom om mee te schaatsen met collega's of relaties. Want hoe mooi is het om je als bedrijf in te zetten voor een waardevol goed doel!

We hebben diverse bedrijfspakketten voor bedrijven die mee willen doen aan ons nieuwe schaatsevenement.
Bekijk hier onze bedrijfspakketten

16.15 uur - Inloop
16.45 uur - Startschot
17.45 uur - Einde schaatsen
17.50 uur - Bekendmaking voorlopige opbrengst

Tijdens de eerste editie van dit nieuwe evenement schaatsen we voor het Beweegkinderziekenhuis.

Bewegen is voor kinderen enorm belangrijk. Het is nóg belangrijker als kinderen in het ziekenhuis liggen. Beweging zorgt onder andere voor een beter herstel na een behandeling of opname. Daarnaast groeien kinderen beter en krijgen ze meer zelfvertrouwen. In het Beatrix Kinderziekenhuis is beweging een levensveranderende missie. We streven naar een omgeving waar ziekenhuisgerelateerd functieverlies wordt geminimaliseerd, en waar patiënten worden aangemoedigd om zijn/haar optimale functieniveau te bereiken bij ontslag.

Schaats mee tijdens de eerste editie van Schaatsen voor het Zieke Kind en haal zoveel mogelijk donaties op voor het Beatrix Kinderziekenhuis in beweging! Samen kunnen we een positieve impact hebben op het welzijn van de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

Sportcentrum Kardinge
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen

Belangrijk om te weten

- Handschoenen zijn verplicht.
- Muts of helm wordt geadviseerd.
- Er worden foto's en videobeelden gemaakt.
- Lees hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk alle
22-02-2024 | 08:11 Aan: Ik schaats voor het Beatrix Kinderziekenhuis!
20-02-2024 | 19:20 Aan: Ik schaats voor het Beatrix Kinderziekenhuis!
20-02-2024 | 17:01 Aan: Ik schaats voor het Beatrix Kinderziekenhuis!
20-02-2024 | 16:45 Aan: Ik schaats voor het Beatrix Kinderziekenhuis!
20-02-2024 | 16:14 Aan: Ik schaats voor het Beatrix Kinderziekenhuis!