HeartSongs Kinder Intensive Care

van totaal € 10.588 (0%)

Ondanks de dagelijkse toewijding van alle zorgprofessionals in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG kan het helaas voorkomen dat een kind komt te overlijden. In deze moeilijke momenten bieden onze muziektherapeuten een bijzondere troost: de mogelijkheid om een persoonlijk lied op te nemen.

De muziektherapeuten creëren 'HeartSongs' door een geluidsfragment van de hartslag van de patiënt op te nemen en daar een liedje naar keuze van de ouders aan toe te voegen. Dit liedje wordt vervolgens opgenomen en live gezongen door één van onze muziektherapeuten. Een uniek aandenken dat ouders mee naar huis kunnen nemen.

Met dit initiatief willen we ouders op de Kinder Intensive Care een tastbare herinnering bieden, als een troostende melodie in hun moeilijkste momenten.

Bekijk alle
21-02-2024 | 00:43 Ontzettend mooi en waardevol initiatief. Onze zoon heeft tweemaal op de IC gelegen, we weten hoe kwetsbaar het leven kan zijn. Hopelijk kan dit project een heel klein lichtpuntje zijn voor nabestaanden. Hoop dat veel mensen doneren!
21-02-2024 | 00:19
20-02-2024 | 22:56 Wat een mooi ontroerend gebaar is dit. Zo belangrijk voor de ouders lijkt mij en daarom ook erg belangrijk