Gebaren woordenboekjes

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 895 (33%)

Op onze Special Care afdeling liggen regelmatig patiënten met een canule. De logopedisten van het Beatrix Kinderziekenhuis adviseren de patiënten en hun ouders over slikken en communicatie. Omdat deze kinderen vaak (voor langere tijd) niet kunnen praten, leren we hen en ouders gebaren om te kunnen communiceren.
Ook op andere afdelingen liggen soms kinderen die (tijdelijk) niet kunnen spreken, bij wie we gebaren inzetten als hulpmiddel.

De logopedisten maken veelvuldig gebruik van een speciaal kinderwoordenboekje dat zicht richt op gebaren.
Deze zouden we graag willen geven aan de ouders van de patiënten met een canule, zodat zij deze niet zelf aan hoeven te schaffen. 

Bekijk alle
12-10-2023 | 14:26
12-10-2023 | 14:07 Mijn man Eppo Pol heeft net zijn laatste telefonisch consult gehad met Beatrixoord. Hij is vanaf januari 2022 in behandeling geweest na zijn herseninfarct. Wij zijn zeer tevreden over Beatrixoord en wilden graag iets terug doen. Het is deze week de Week van Afasie en ik kwam ik deze actie tegen, een goed doel boekjes met gebaren wij weten hoe het is als je je niet goed kunt uiten of spreken. Voor kinderen moet dit nog zwaarder zijn. Ik hoop dat het streefbedrag gehaald word.