Bioscooptheater

Normal 19f353c4cc1001086c95f1774f12018e09df95bc
van totaal € 42.000 (31%)
Nog te gaan

BENEFIETAVOND Exclusieve voorpremière
Graag nodigen we u uit voor een geweldige benefiet voorstelling ten behoeve van de gewenste realisatie van de kinderbioscoop in het Beatrix Kinderziekenhuis. Een all-in avond met een exclusieve voorpremière van de film All You Need Is Love. Een avond waarin u kunt ervaren hoe 2 werelden 1 kunnen worden; Pathé bioscoop en het Beatrix Kinderziekenhuis.

Uw komst betekent uw support aan ons geweldige project.
U komt toch ook?

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, maar u wilt wel dit mooie project willen steunen, dan kan dat natuurlijk ook. Dan kunt u gebruik maken van de doneer knop op deze pagina. We waarderen uw steun enorm.

Voor deze avond hebben we 2 hele mooie arrangementen samengesteld

BENEFIET arrangement € 27,50
19.15 uur Ontvangst
19.30 uur Inloop zaal
                 Welkomstwoord
20.00 uur Start film
22.00 uur Einde avond


Bestel HIER uw kaarten

           

VIP arrangement € 49
18.00 uur Ontvangst
18.30 uur Walking dinner
19.30 uur Inloop zaal 
                 Welkomstwoord
20.00 uur Start film
22.00 uur After cocktail

Bestel HIER uw VIP kaarten

 

HIER DOEN WE HET VOOR
Lekker naar de bioscoop met vriendjes, vriendinnetjes of met het gehele gezin. Super, maar voor zieke kinderen lang niet altijd mogelijk. Speciaal voor kinderen die niet naar de bioscoop kunnen, willen we in samenwerking met Pathé Groningen een bioscoop realiseren in ons kinderziekenhuis.

Voor een normale ontwikkeling van kinderen is uitgaan en contact met leeftijdsgenoten van groot belang. Het bioscooptheater in het Beatrix Kinderziekenhuis laat zien dat leuke dagelijkse activiteiten - ondanks ziekte en behandeling - door kunnen gaan. Wanneer een patiëntje de bioscooptheater binnenloopt, is het ziekenhuis even vergeten. Met een groot filmdoek en comfortabele rode pluche stoelen waan je je in een echte bioscoopzaal! Uiteraard is de zaal voor al onze patiëntjes toegankelijk zelfs voor patiëntjes met bed en al.

Meerdere keren per jaar zullen we met steun van filmdistributeurs de allernieuwste films tonen. Vrijwilligers staan klaar om de patiëntjes, vrienden en familieleden naar hun plaats te begeleiden en de film te starten.