Activiteiten 2024

van totaal € 28.490 (0%)

Als een kind zo ziek is dat het moet worden opgenomen in het ziekenhuis, heeft dat een enorme impact op het kind en de ouders. Het gezin leeft -vaak voor langere tijd- in twee werelden: in het ziekenhuis met het zieke kind en thuis met de rest van het gezin. Alles is anders. En veel gaat gepaard met zorgen en onzekerheid, zowel bij de ouder als het kind.

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dit bereiken we door financiële ondersteuning te bieden aan welzijnsprojecten die de omgeving comfortabeler maken, stress verminderen tijdens behandelingen en innovatieve projecten.

We willen graag diverse activiteiten realiseren in 2024, zoals de maandelijkse kinderlunch waarbij de pedagogische zorg samen met kinderen en hun ouders/verzorgers luncht in de Kinderpatio van het Beatrix Kinderziekenhuis. Maar ook verzorgen we de oudercadeautjes die de ouders van kinderen krijgen tijdens Vader- en Moederdag, het wekelijksebezoek aan de Kidsbios waar patiënten een bioscoopfilm kunnen kijken en de Kinder Bingo. 

Help jij mee om deze activiteiten te realiseren?