Wy gean derfoar! (We gaan ervoor!) De marathon van New York.

Piet Swart
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.500 (165%)

Opgroeien is net als het bouwen van een huis. Als er in het fundament iets niet goed is, komen de problemen later.

 

Ik loop voor de ernstig zieke kinderen in het Beatrix kinderziekenhuis en hun naasten, omdat mijn grote wens is dat ook zij, ondanks hun ziekte, een goede start kunnen maken. De eerste jaren zijn zó belangrijk!

Eén van die kinderen is onze oud-leerling Kevin

Kevin was leerling van Singelland Burgum; de school waar ik al ruim 35 jaar met heel veel plezier werk. Hij moet nog regelmatig naar het Beatrix kinderziekenhuis i.v.m. zjn taaislijmziekte. Hij was in 2021 mijn ambassadeur voor onze acties, die ik op school wilde gaan opzetten. En toen: toen kwam Corona en ging de marathon niet door. Nu drie jaar later loop ik hem alsnog. Jammergenoeg niet zoals de bedoeling was met mijn nichtje Berber. Zij heeft haar actie voor het BKZ afgesloten in Barcelona in plaats van NY. 

Hij vindt het in het BKZ eigenlijk best wel saai, maar soms ook heel gezellig. Vooral de activiteiten, die ze daar organiseren, halen de kinderen even uit de 'ziekenhuissfeer'. Hij noemt de wekelijkse bingo, het maken van filmpjes, die worden uitgezonden op het intranet van het ziekenhuis en de echte filmzaal, die in samenwerking met Pathé en de financiele steun van de Vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis is gerealiseerd. Helaas mocht hij daar de laatste keer niet heen.............

Waarom niet? Bekijk daarvoor het interview op deze site. 

Zijn moeder onderstreept in een gesprek nog hoe belangrijk die activiteiten voor de kinderen zijn. "Ik zag de dag na het opnemen van de door Kevin gemaakte film een glunderende Kevin, met een lach op zijn gezicht".

Daar doe ik het voor!

Ik loop de zolen van mijn schoenen;

L€€pt u met mij mee?

 

Dat kan bijvoorbeeld door:

  • te doneren op deze actiesite
  • ruimte voor uw (bedrijfs)logo te 'kopen' op mijn training- of wedstrijdshirt of op het zij-achteraam van mijn auto.
  • door mijn huis met sauna te huren in de zomervakantie
  • door te betalen voor een klus die ik voor u doe 
  • door in samenwerking met ons een sponsoractie te organiseren
  • ................... (waarschijnlijk hebt u ook nog goede ideeen)  

Voor bedrijven is het handig om te weten dat deze stichting ANBI gecertificeerd is. Dat betekent dat u het op kan voeren als kosten, waardoor het aftrekbaar is van de belasting. 

 

Voor informatie over de sponsormogelijkheden en geweldige ingevingen van u kunt u natuurlijk altijd bij mij terecht. Even een mailtje naar pietswart0@gmail.com (de 0 is het cijfer nul en niet een o). Ik sta u graag te woord. 

 

Met vriendelijke groet,

Piet Swart

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
03-02-2024 | 11:04
14-11-2023 | 08:20
08-11-2023 | 18:55
08-11-2023 | 18:12
04-11-2023 | 12:03
Bekijk alle

Shirtsponsoren

12-02-2020 | 21:04 Niet alleen de donaties lopen super; ook de bedrijven en zelfs 'de gesellichste ferieniging fan 'e Walden' tonen hun maatschappelijke betrokkenheid door hun bijdrage als shirtsponsor. De logo 's van de volgende bedrijven zullen mijn shirt sieren: Voetbalvereniging De Walden, Damwoude Regiobank Burgum Koelvisie BV, Airco, klimaatbeheersing, warmtepompen, Drachten Klusbedrijf BSS, gespecialiseerd in rietdekken, Rinsumageest DVEN accountants, De Westereen Garage Lijzenga Damwoude, Citroen en Peugeot specialist Combi service, klussenbedrijf Damwoude Er is nog één grote plek vrij op de rug van mijn trainingsshirt. Is er nog belangstelling? Stuur dan een mail naar pietswart0@gmail.com of zet het bij Nieuwsberichten op deze site. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Ik moet de logo 's i.v.m. het drukken van de shirts uiterlijk 26 februari opsturen. Het doet geweldig goed dat naast alle mensen die doneren ook bedrijven onze actie zo enthousiast steunen en de zieke kinderen daarmee trakteren op een prettiger verblijf in het Beatrix kinderziekenhuis Hartelijk dank. Piet
Lees meer