Linda rent NY marathon voor Beatrix Kinderziekenhuis

Linda Spaan
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 7.500 (100%)

De NY Marathon! Volgens mij de droom van iedere hardloper om dit legendarische event eens te beleven. Toen de kans zich voordeed en het Beatrix Kinderziekenhuis op zoek was naar 'heros', die de marathon voor hun wilde lopen, hoefde ik niet lang na te denken. Dit wil ik doen!

Een fysieke en mentale uitdaging voor mezelf. Maar veel meer een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan het Beatrix Kinderziekenhuis. De dagelijkse strijd van deze kinderen is zoveel groter dan de uitdaging die mij in NY wacht. Het maakt me, als moeder van drie gezonde pubers, klein en dankbaar. Ik ken de keerzijde van de medaille en heb deze via familie en vrienden beleefd. Hun pijn, verdriet, kracht en levensvreugde is voor mij een grote motivatie om mijn hardloopschoenen dit jaar flink veel vaker aan te trekken, ook als het regent.

Omdat het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis heb ik jullie hard nodig en vraag ik jullie mij te sponsoren. Dit kan door te doneren via de button op deze pagina. Elke euro is meer dan welkom! Zo steun je mijn actie en zorg je ervoor dat dit hoe dan ook een groot succes gaat worden.

Sponsoren als bedrijf? Dat kan!  De ruimte op mijn wedstrijd- en trainingsshirt voorzie ik graag van je bedrijfsnaam of logo. Uiteraard zal ik het dit dragen tijdens de grote dag in NY en zoveel mogelijk promoten in de aanloop ernaartoe via Social Media (LinkedIn, Facebook en Instagram) en uiteraard op mijn actiepagina. Altijd al eens op mijn rug willen 'zitten' ;-)? Dit is dus je kans! Stuur mij een e-mail via Lspaan76@gmail.com en ik draag met trots je (bedrijfs)naam door de straten van NY!

Als bedrijf kun je voor de boekhouding uiteraard een factuur ontvangen. Niet onhandig om te weten, de stichting is geregistreerd als ANBI-instelling.

Dank alvast voor je bijdrage en support.

Met sportieve groet,

Linda

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
25-10-2021 | 12:43 Ha Linda, ik zag je bij de start van Rotterdam. Supergoed gedaan en voor een prachtig doel!
19-10-2021 | 21:47 Ondanks dat het streefbedrag al behaald is, telt elke euro nog steeds mee. Heel veel succes Linda!
17-10-2021 | 11:29
16-10-2021 | 23:06
16-10-2021 | 20:24
Bekijk alle

I ran Rotterdam! - dagboek van een marathonloper

31-10-2021 | 18:59 En ja hoor.. nu ben ik dus gewoon een marathonloper. Het is gelukt! Precies een week geleden liep ik de marathon van Rotterdam. Wat een belevenis en wat heb ik genoten. Tot 30 kilometer in ieder geval. Grapjes onderweg, praatjes met andere lopers, aanhaken bij te snelle lopers en dan maar weer zoeken naar iemand met een rustiger tempo. Stukje opjutten van het publiek en high-fives uitdelen aan enthousiaste kinderen. Hoe anders was dat toen ik zaterdag aankwam bij de Expo om mijn startnummer op te halen. Trillend op mijn benen stond ik. Beetje beduusd ook, dat het nu toch echt ging gebeuren. Kriebels in je buik en pap in je benen en plots overal (vanuit de brein gestuurd natuurlijk) onverklaarbare pijntjes, waardoor het die betreffende zondag toch niets zou worden. En nee, daar word je helemaal niet onzeker van… ahum! Gelukkig waren daar mijn loopmaatjes die mij verzekerden, dat dit allemaal normaal was. Die zenuwen horen erbij en dat heb je zondag ook nodig. Ik kan je vertellen, relaxt is anders. Zondag 24 oktober stond ik echter goed op. Lekker geslapen en klaar om mijn hardloopkleding aan te trekken. Na een relaxt ontbijt in het hotel richting het startvak, waar ik de meister himself Lee Towers ‘you never walk alone’ hoorde zingen. Het zou vandaag worden ‘you never run alone’ 😉. De stad gonsde van de spanning. Duizenden mensen en allemaal met één doel, de 40e editie van de mooiste rennen! Wat was ie mooi. Die Erasmusbrug in het zonnetje, was werkelijk prachtig om te zien. Na de eerste 30 kilometer werd het mentaal wat zwaarder. Je vraagt je op dat punt echt af, waar je zoal mee bezig bent. Nu was opgeven of stoppen nooit een optie, maar als iedereen om je heen instort of klaagt, dan vereist het toch wel wat focus om de pas erin te houden. Op 34 km werd ik verrast door de NN Hardloop Supporter, waar op een groot scherm een aanmoediging van Loopgroep Hoogkerk te zien was. Tja en dan ben je bij de 34 en dan begint het aftellen echt. De laatste waterpost waar ik gestopt ben was op de 35 km en toen was het doorhalen. Focus op de techniek, armen netjes meebewegen en blik op oneindig. Ineens was daar de bocht die zicht gaf op de finish. Ik heb het publiek nog wat opgezweept (die hadden in mijn ogen maar één taak en dat was aanmoedigen 😉) en een sprintje getrokken (die zat er nog in) om met een brede glimlach en een luid gejuich over die finish te gaan. Dat was het doel, met een glimlach over de finish en na vier uur vijftig minuten en negentien seconden heb ik het gewoon geflikt!
Lees meer