Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Leroy Vink

( Lid van team: Team HARWIG / DRAKA )

van totaal € 1.000 (98%)

Na een ons geslaagde actie van vorig jaar waar we de Mont Ventoux hebben over wonnen gaan we dit jaar voor de beklimming van de Stelvio.
Het goede doel is net als vorig jaar het Beatrix kinderziekenhuis in Groningen.
Nu ik zelf vader ben raakt het je als je (kleine) kinderen ziet in het kinderziekenhuis die eigenlijk een onbezorgde tijd/jeugd moeten hebben.
Door onze sponsering kan de stichting Vrienden Beatrix kinderziekenhuis hier een grote stap in doen om de kinderen het zo fijn mogelijk te maken in het ziekenhuis.

Check de video van de Stichting in mijn Bio

Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen wij door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijfs- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Maar ook innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie. Ook zorgen we voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen. Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, KidsBios, huiskamers en afleidingsmateriaal.

Help ook mee! Samen maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
16-09-2023 | 09:33 Heel veel succes ☘️
15-09-2023 | 22:26 We gaan binnenkort zelf ook gebruik moeten maken van het Beatrix kinderziekenhuis. Wij hebben uit het verleden goede ervaringen en dragen dit ziekenhuis een warm hart toe.
15-09-2023 | 07:27
14-09-2023 | 15:49
14-09-2023 | 00:59