Dragons Back Race

Jeroen Bax
van totaal € 25.000 (9%)

Aanvullend bericht: 

Helaas de beslissing moeten nemen om een jaar later de Dragons Back Race te gaan lopen.
 
3 redenen:
1. Veel blessures, enkel, knie en nu al drie weken onder rug.
2. Thuis en werk vragen veel van mijn energie. Hierdoor is het lastig het vele trainen te combineren met mijn andere verplichtingen.
3. De Coronings, het zou vanwege de maatregelen erg lastig worden voor Marloes en de meiden om ook bij de race aanwezig te zijn. Dat is misschien wel de belangrijkste reden.
 
Tot nu toe al erg veel steun gehad van heel veel mensen en ook al heel veel donaties mogen ontvangen. We gaan daar gewoon een jaar mee door!
 
Speciale dank aan @valerie_zijlstra_ en @jerzykasemier voor hun hulp en de begeleiding, hopelijk kan ik op jullie blijven rekenen.
 
En ook al heel veel mogen training met hele leuke mensen. Ook daar gaan we lekker mee door!

op 15 juni 2020 werd Maud geboren na een zwangerschap van 26 weken en 1 dag. (14 weken te vroeg) Ze blijft 10 weken op de IC neonatologie in het UMCG. Daarna nog 8 weken in het Martini ziekenhuis waarna ze eindelijk met ons mee naar huis mocht!

Maud heeft het in haar eerste maanden heel zwaar gehad. Dat begon met een klaplong, een paar dagen later een spoed operatie aan haar darmen vanwege een geperforeerde darm. Hierdoor kwam de e.coli bacterie in haar lichaam waardoor ze een hersenvlies- en maagvliesontsteking kreeg. Na een week moest ze nog eens geopereerd worden aan haar darmen. Wat nog meer volgde was een open hartoperatie, 7 weken beademing, vele bloedtransfusies, ontelbare onderzoeken, een injectie in haar ogen vanwege zeldzame groei van bloedvaten op haar iris en nog een ooglasering.

Na een paar maanden ging het steeds beter met Maud en bleek ze niet eens zo veel achterstanden te hebben. Dat vond ik enorm fascinerend, dat zo`n kleine baby al zo veel kan doorstaan. Het inspireerde mij ook om te kijken wat ik nog zou kunnen met mijn lichaam, een jaar later. Hierop besloot ik mij in te schrijven voor de Dragons Back Race. Een 6 daagse race die van het noorden naar het zuiden van Wales loopt. 1,5 marathon en 3000 hoogte meter gemiddeld per dag.

Inmiddels ben ik hard aan het trainen en wil ik aandacht vragen voor onderzoek naar de oorzaken van vroeggeboorte maar ook de gevolgen van een vroeggeboorte. Zodat vroeggeboorte en complicaties voorkomen of ingeperkt kunnen worden.

Pubquiz: https://www.ticketkantoor.nl/shop/pubquizbeatrix/nl

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
13-11-2021 | 20:10 Om verder onderzoek mogelijk te maken voor de te vroeg geboren kindjes.
15-06-2021 | 08:21 For Maud and the families! Happy birthday, Maud!
28-05-2021 | 13:37 Mooi dat je dit doet! Heel veel succes Jeroen!
22-05-2021 | 08:44
21-05-2021 | 21:31