Ik kom in Valencia in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Gerrit van Yperen
van totaal € 1.000 (110%)

Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Wij komen vaak in het Beatrix Kinderziekenhuis voor onze dochter. Naast de uitstekende zorg is er ook zoveel betrokkenheid en aandacht voor het kind. Door voor én tijdens de marathon hier extra aandacht voor te vragen wil ik een bijdrage leveren voor al deze kinderen en hun ouders.

In 2021 liep ik de marathon van Barcelona voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Dit jaar loop ik de marathon van Valencia en hoop ik dat je mij wilt steunen met een bijdrage voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

PS. De kleur van de shirts in Valencia is roze, de "clubkleuren" van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis 😃🏃.

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen wij door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijfs- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Maar ook innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie. Ook zorgen we voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen. Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, KidsBios, huiskamers en afleidingsmateriaal.

Help ook mee! Samen maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

Bedankt voor je steun!
Sportieve groet, Gerrit

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
01-12-2023 | 15:29 Mooi doel en mooie sportieve uitdaging! Heel veel succes zondag!
30-11-2023 | 20:37 Mooi doel! Zet hem op Gerrit!
22-11-2023 | 06:41 Succes Gerrit👊
21-11-2023 | 17:52 Prachtig, Gerrit. We staan in Vlc weer te juichen voor je! Succes met de voorbereidingen. Hartelijks, Los Amigos de Activum
20-11-2023 | 14:27