Ik fiets de Dolomieten marathon voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Frank Bodewes

Nog te gaan

van totaal € 2.950 (0%)

Hallo allemaal,

Als kinderarts bij het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen bied ik zorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar uit heel Nederland.

Ons werk gaat verder dan alleen medische behandeling; wij streven ernaar om het welzijn van deze kinderen en hun families te verbeteren door ze momenten van ontspanning en vreugde te bieden.

Voor het voortzetten van deze waardevolle activiteiten vraag ik om jouw steun. Ik ga een uitdaging aan door deel te nemen aan de Dolomieten Marathon, een sponsorfietstocht, met als doel fondsen te werven voor ons ziekenhuis. Elke gedoneerde euro zal direct bijdragen aan ons ziekenhuis, terwijl ik zelf alle bijkomende kosten draag.

De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is erkend met een ANBI-status en een CBF-keurmerk, waardoor jouw donatie niet alleen van grote waarde is voor onze jonge patiënten en hun families, maar ook fiscaal aftrekbaar.

Help ons een verschil te maken door vandaag nog een donatie te doen. Jouw bijdrage, hoe groot of klein ook, helpt ons om meer te kunnen betekenen voor onze patiënten.

Hartelijk dank voor je steun!

Met vriendelijke groet,

Frank Bodewes

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer