E

Ik fiets de Sella Ronda voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Edward Bruins

( Lid van team: Team Rico )

Nog te gaan

van totaal € 3.333 (101%)

3 Buurmannen, 1 missie;
Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Beatrix kinderziekenhuis met het beklimmen van de Passo Dello Stelvio in Italië dit jaar!

Aangenaam, wij zijn Hans, Jerry en Edward.
Normaliter zijn wij vooral actief met het kíjken van sport samen. Wielrennen, voetbal, formule 1, BBQ aan, je kent het wel. Maar dit jaar willen wij het "het verschil" gaan maken door ons in te zetten voor het goede doel. Al snel was het dan ook al duidelijk, gezien de situatie waarin Hans belande 7 jaar geleden, dat dit voor het BKZ moet zijn.
7 jaar geleden kwam Rico, de zoon van Hans, ter wereld met een aantal ernstige en zeldzame aangeboren afwijkingen.
Hierdoor is hij afhankelijk van o.a. een Tracheacanule, beademing en sondevoeding. We willen jullie alle

medische details besparen, want waar het echt omgaat, is dat Hans en zijn gezin ineens een heel onzekere periode terecht kwamen.

Een periode die uiteindelijk bijna 2 jaar duurde. Stel je voor: Je zit twee jaar lang dag in, dag uit naast een couveuse, daarna wisselend de IC en special care en wordt geleefd van operatie naar operatie.
Wat is er dan fijner, dan dat zo'n periode in zo'n omgeving, toch zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt? Met activiteiten, aandacht voor het zieke kind én het gezin daar omheen, met huiselijke ouderkamers, waar je je even kunt terugtrekken of de tijd kunt uitzitten tijdens een operatie? Maar ook alle (hulp)middelen en speelgoed die worden aangeschaft en ingezet om het voor het kind zo prettig mogelijk te maken. Fijne speelkamers met bijvoorbeeld een "tovertafel". Of een dikke VR-bril om je voor te bereiden op je MRI. Allemaal zaken die het verblijf voor iedereen aangenamer maken. Om dit soort projecten voort te kunnen zetten, zijn er financiële middelen nodig en als wij daarin kunnen bijdragen met het beklimmen van één berg, dan verzetten wij graag wat bergen voor het zieke kind en doen we dat met de grootst mogelijk inzet en liefde.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
10-06-2023 | 17:48
10-06-2023 | 17:04
22-05-2023 | 23:51
21-05-2023 | 15:38
21-05-2023 | 15:35