We geane derfoar! (We gaan ervoor!)- Marathon New York 2020/2021

Berber Swart
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.500 (134%)

‘Running releases so much more than just sweat!’

Hardlopen doe je vaak voor jezelf, maar met hardlopen kan je juist ook iets voor anderen betekenen. Ik ren namelijk de marathon van New York voor het Beatrix Kinderziekenhuis, omdat het zieke kind beter verdient!

Ik heb altijd een groot hart voor kinderen. Een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen is iets wat ik wil. Als gymjuf kom ik in aanraking met vele kinderen en probeer ik ieder kind zelfvertrouwen te geven en kijk ik naar wat ze wel kunnen en niet naar wat ze niet kunnen. Maar ook zijn er kinderen die niet altijd kunnen gymmen, of die school missen vanwege ziektes. Ook voor deze kinderen wil ik graag iets betekenen en daarom kom ik in actie voor onze kleine heroes! Help jij ook!? 

Het Beatrix Kinderziekenhuis is een van de 4 grootste kinderziekenhuizen in Nederland en onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het is het enige kinderziekenhuis in Nederland dat gespecialiseerd is in lever-, dunne darm- en longtransplantaties bij kinderen.

De overheid en de zorgverzekeraars richten zich vooral op de financiering van zorg en behandelingen. Niet op andere gebieden, die ook van invloed kunnen zijn op de genezing en ontwikkeling van het zieke kind, zoals:

  • een goed leefklimaat in het kinderziekenhuis;
  • een optimale begeleiding voor zieke kinderen, hun broers, zussen en ouders;
  • het verrichten van wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe behandelmethoden.

Daar waar het ziekenhuis en de overheid onvoldoende middelen hebben, werft de stichting vrienden Beatrix kinderziekenhuis fondsen om verbeteringen mogelijk te maken. Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is onze steun onmisbaar. Jouw gift of donatie is van wezenlijk belang voor de stichting!

Het lopen van de marathon doen ik zelf, maar voor het bereiken van mijn doel heb ik jullie hulp hard nodig! Doneer op mijn actiepagina en/of bedenk met mij leuke en uitdagende acties.

Voor vragen stuur een mail naar berberswart10@hotmail.com. Ik ben erg dankbaar voor iedereen die zijn/haar steentje wil bijdragen. Tige tank, oftewel bedankt! Berber Swart.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
09-12-2021 | 19:27
09-12-2021 | 14:55
09-12-2021 | 11:49
06-11-2021 | 22:02
03-11-2021 | 11:37
Bekijk alle

Marathon gelopen en de laatste actie afgerond! Totaal 6789.10 euro opgehaald voor het goede doel!

09-12-2021 | 20:58 Running releases so much more than just sweat! Want wauw, wat heb ik een prachtig avontuur achter de rug. Het avontuur startte met acties voor het Beatrix Kinderziekenhuis en eindigde op dezelfde manier. Een manier waarop ik kinderen mocht inspireren, in beweging kon brengen en een manier waarop kinderen hun konden inzetten voor hun zieke leeftijdsgenootjes. De leerlingen van de bassischool de Tille haalden maar liefst 1898,15 euro op en daarmee sloot ik mijn actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis af. Daar waar het ziekenhuis en de overheid onvoldoende middelen hebben, werft de stichting vrienden Beatrix kinderziekenhuis fondsen om verbeteringen mogelijk te maken. Door onze bijdrage kan de stichting steeds meer projecten verwezenlijken en dat is iets wat in mijn ogen erg belangrijk is. Een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen is iets wat ik wil. Als gymjuf kom ik in aanraking met vele kinderen en probeer ik ieder kind zelfvertrouwen te geven en kijk ik naar wat ze wel kunnen en niet naar wat ze niet kunnen. Maar ook zijn er kinderen die niet altijd kunnen gymmen, of die school missen vanwege ziektes. Ook voor deze kinderen wou ik graag iets betekenen en daarom kwam ik in actie voor onze kleine heroes! Met een persoonlijk totaalbedrag van 6789,10 euro kan ik het Beatrix Kinderziekenhuis blij maken en nog veel mooier is het gezamenlijke totaalbedrag van mijn Oom Piet Swart en mij: met maar liefst 13 117 euro sluiten wij de actie af.  Ik wil nogmaals alle sponsoren en donateurs enorm bedanken voor de bedragen. Tige Tank! Voor ieder kind een glimlach.    En owja, wat was het gaaf om die 42 kilometer door Barcelona te rennen! En met een allereerste marathon tijd van 03:16:10, smaakt dat zeker naar meer!!
Lees meer