Ik ren op 3 november 2024 de marathon van New York

Bas Damminga
van totaal € 7.000 (107%)

Ik kom in actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

 

Hallo lieve mensen,

 

Welkom op mijn doneerpagina van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.

 

Mijn naam is Bas, 46 jaar, vader van drie, werkzaam als teamleider Pensioen & Inkomen bij Quintes Groningen en in mijn vrije tijd ledenadministrateur én jeugdleider van één van de twee voetballende zoons bij SV Bedum. Daarnaast mag ik graag hardlopen en doe ik aan crossfit.

 

Na in het jaar 2022 twee marathons (Rotterdam en de Berenloop op Terschelling) te hebben gelopen, heb ik mezelf voorgehouden in principe, vanwege een inspannende en tijdrovende voorbereiding en de behoorlijke aanslag op je lichaam, nooit weer een marathon te gaan lopen ....................... tenzij .......... die van New York op m'n pad komt (volgens velen de mooiste en meest indrukwekkende marathon van de wereld). Inschrijven voor deze imposante marathon schijnt nogal lastig te zijn en het is bovendien een kostbare aangelegenheid.   

 

Via een goede kennis ben ik in contact gebracht met Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis (UMCG). Een stichting die het verblijf van de kinderen zo aangenaam mogelijk maakt. Dit heb ik zelf tijdens een introductieavond zelf mogen ervaren en was gelijk nog enthousiaster!

 

Op dinsdag 31 oktober van dit jaar is het zover en stap ik op het vliegtuig naar New York om mee te doen aan Dé marathon. Een sportieve uitdaging met daarbij een financieel doel, gericht op kinderen, waarbij ik jullie hulp nodig ben. 

 

Ik ren niet alleen, samen met een team van nog 28 andere hardlopers rennen we de marathon van New York met een gezamenlijk doel.

Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

 

Direct doneren kan via deze pagina of liever shirtsponsor (op trainings- en/of wedstrijdshirt) worden, dat kan ook!

 

Om mijn avontuur en voorbereiding te volgen, kun je het beste mijn Instagram in de gaten houden: @basso_marathon_new_york 

 

Alvast bedankt voor je financiële steun, op welke manier dan ook!

 

 

Een sportieve groet,

 

 

 

Bas

 

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis:

is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen wij door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijfs- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Maar ook innovatieve projecten tijdens behandelingen ten behoeve van stress- en angstreductie. Ook zorgen we voor financiering van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen. Voorbeelden van welzijnsprojecten zijn muziekoptredens aan bed, MRI televisie, KidsBios, huiskamers en afleidingsmateriaal.

Help ook mee! Samen maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
06-06-2024 | 13:27
11-05-2024 | 22:17
06-05-2024 | 11:14
24-04-2024 | 13:18 Zet 'm op Bas, goed doel en voor jezelf een mooi doel op naartoe te trainen en te leven💪
21-04-2024 | 20:40