Ik fiets de Sella Ronda voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Annemiek Roescher
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.500 (132%)

Ga ik het doen?? Ja, ik ga het doen!! Spannend, en er is heel wat training voor nodig, maar als er een doel is om dit te gaan doen dan is dit het wel!

De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in voor het zieke kind, hun broertjes/zusjes en hun ouders. De stichting maakt het mogelijk dat de kinderen tijdens hun verblijf naar school kunnen gaan, via sociale media contact kunnen houden met hun klasgenoten, met hun vriendje of vriendinnetje in het ziekenhuis naar de film kunnen gaan, dat ouders bij hun kind kunnen overnachten en nog heel veel meer! Om dit in de toekomst te blijven doen en om vele andere projecten ten behoeve van het zieke kind mogelijk te maken is onze hulp nodig.

Zelf werk ik als kinderarts op de neonatologie afdeling in het UMCG. Dagelijks zien we wat voor impact een opname heeft voor het hele gezin. Naast dat we ons inzetten voor de beste medische zorg is er nog zoveel meer belangrijk. Een prettige omgeving, afleiding, ontspanning, rust, warmte en geborgenheid kunnen zoveel doen! Zowel voor onze patiënten als ook voor hun broertjes, zusjes en ouders. Het is daarom belangrijk dat er o.a. veel aandacht is voor het welzijn en de begeleiding van kinderen en hun ouders tijdens en na een opname in het kinder- ziekenhuis. Een goed leefklimaat in ons kinderziekenhuis draagt bij aan dit welzijn. De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich hier voor in.

Samen met collega’s ga ik de uitdaging aan en beklim de Sella Ronda… Deze bestaat uit vier Passo’s : de Passo Campolongo , Passo Pordoi , Passo Sella en de Passo Gardena. 52 hele kilometers, een stijgingspercentage van rond de10%.

Voor dit prachtige doel zet ik mij dus graag in en met het aangaan van deze uitdaging zamelen we geld in voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat geeft je een bijzonder gevoel en het zieke kind weer energie!

Hiervoor heb ik ook jullie hulp nodig! Willen jullie mij steunen?

Ook is het mogelijk om als bedrijf/organisatie een plekje op mijn shirt te krijgen, laat het mij weten!

Alvast heel veel dank!

Groet Annemiek

Stichting vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis heeft een ANBI status en is CBF erkend. Dit betekend dat er minstens 90% van het geld rechtstreeks naar de projecten gaat (overig 10% zijn onkosten) en dat donaties belasting aftrekbaar zijn. Reis-en verblijfkosten betaal ik zelf, dus alle donaties zullen rechtstreeks naar de stichting gaan.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
06-09-2022 | 08:26
05-09-2022 | 20:11 Succes Annemiek!
05-09-2022 | 18:23 Zet 'm op Miek!! Zal je vanuit Nederland aanmoedigen hoor!
15-07-2022 | 07:45
13-07-2022 | 08:24