Ik fiets de Sella Ronda voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Anneloes Plooij-Lusthusz
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.500 (131%)

Ja, ik ga het doen! Ik fiets mee….

De Sella Ronda… alleen de naam al doet me beven! Ze bestaat uit vier Passo’s : de Passo Campolongo , Passo Pordoi , Passo Sella en de Passo Gardena. 52 hele kilometers, een stijgingspercentage van rond de10% en een magnifiek uitzicht; een ware uitdaging! Garantie voor veel bloed, zweet en tranen… en oh ja, spierpijn;-)

Dagelijks zet ik mij als Neonatoloog in voor de best mogelijke medische zorg voor de allerkleinsten in het Beatrix Kinderziekenhuis. Maar naast deze medische zorg is er meer… een prettige omgeving, afleiding, ontspanning, rust, warmte en geborgenheid kunnen zoveel doen! Zowel voor onze patiënten als ook voor hun broertjes, zusjes en ouders. De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in voor het zieke kind, hun broertjes/zusjes en hun ouders. De stichting maakt het mogelijk dat de kinderen tijdens hun verblijf naar school kunnen gaan, via sociale media contact kunnen houden met hun klasgenoten, met hun vriendje of vriendinnetje in het ziekenhuis naar de film kunnen gaan, dat ouders bij hun kind kunnen overnachten en nog heel veel meer! Om dit in de toekomst te blijven doen en om vele andere projecten ten behoeve van het zieke kind mogelijk te maken is onze hulp nodig.

Daarvoor zet ik mij in, help je mee?!? Doneer dan en help ons om het verblijf voor onze patiënten te optimaliseren. Alvast heel erg veel dank, namens mij en de kinderen…

Groet Anneloes

Stichting vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis heeft een ANBI status en is CBF erkend. Dit betekend dat er minstens 90% van het geld rechtstreeks naar de projecten gaat (overig 10% zijn onkosten) en dat donaties belasting aftrekbaar zijn. Reis-en verblijfkosten betaal ik zelf, dus alle donaties zullen rechtstreeks naar de stichting gaan.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
07-09-2022 | 18:31
07-09-2022 | 10:14 Geweldige actie van Anneloes en ik ondersteun deze uitdaging voor dit mooie goede doel!
06-09-2022 | 12:00
05-09-2022 | 16:20
26-07-2022 | 08:48