Leeuw 2

Ad Vester

( Lid van team: de "Brullende Leeuwen"  )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (716%)

Ik wil mij met een mooi team leeuwen inzetten voor dit prachtige doel voor het #beatrixkinderziekenhuis. Voor de kinderen en hun familie is het bijzonder fijn om iets extras te kunnen doen in een moeilijke tijd van verblijf in het ziekenhuis. Uit eigen ervaring weet ik dat dit heel welkom kan zijn.

Het initiatief komt van een mede lion die gepasioneerd ons heeft gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan. Door Corona hebben we het moeten uitstellen. De tijd is nu gekomen de handschoen op te pakken en de uitdaging te gaan volbrengen. We gaan met 5 leeuwen de berg beklimmen.

Zeker het is een uitdaging om de Stelvio te beklimmen. Nooit ben ik zo steil naar boven gefietst. Bovendien heb ik al een paar jaar niet meer op de fiets gezeten. Het wordt dus een zware dobber, maar ik ga de mooie uitgaging met enthousiasme aan!

Ik reken erop dat jullie mijn vrienden en relaties mij en mijn mederijders zullen steunen om dit doel en de steun voor het beatrix kinderziekenhuis waar te kunnen maken!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
23-06-2023 | 18:05 Wil Leeuw2 steunen in het goede intiatief... en kinderkanker moeten we de baas worden!
23-06-2023 | 17:07 Een heel goed doel.
21-06-2023 | 23:38
18-06-2023 | 20:49 succes Ad en medestrijders :)
17-06-2023 | 10:29
Bekijk alle

We zijn bijna zo ver

14-06-2023 | 22:41 Het wordt nu echt spannend. We hebben de afgelopen weken en maanden tocg getrained. Core in de sportschool en fietsen en hardlopen op de weg. De "toertocht" in Teckelenburg was een mooie test om stijle stukjes omhoog te klimmen. De benen onder spanning. Ik kom er nu echt achter daat ik mijn verzet moet aanpassen, want het traptempo ligt toch wel wat laag op de stijle stukken. Als ik dat over een langer afstand moet doen, zoals op de Stelvio wordt het lastig. Dat staat nog op het programma om dit weekeinde af te ronden. Het was een mooie tocht en complimenten aan de organisatie uit Nijverdal. Afgeloopen weekeinde nog een kleine ronde en de week ervoor een rondje van 100km. Begin van de week nog even op en neer naar het werk en zo komen er wel kilometers bij. Maar ik blijf toch wel ontzag houden voor de klim. want de hoogte over de 25 kilometer en dan de lagere temperatuur , boven tot het vriespunt boezemen toch ontzag in. Maar gelukkig is dat gemakkelijker te verteren als de ervaringen die de kinderen meemaken in het ziekenhuis. Ik ben blij dat we door een stukje ontbering het verblijf voor de kinderen in het Beatrix kinderziekenhuis wat aangenamer kunnen maken! Op naar de top!   oeps, vergeten foto te maken van Teckelenburg. dit zijn de alpen een paar jaar terug, wordt het weer zo?
Lees meer