A

Reuzenrad aan de Ring

Aanpak Ring Zuid Groningen
van totaal € 1.000 (129%)

Over het hele traject van Hoogkerk tot en met Engelbert werkt Aanpak Ring Zuid aan de realisatie van de nieuwe ringweg. Er is al veel werk gerealiseerd en daar zijn de aannemers en projectmedewerkers zo trots op dat ze dat graag op een unieke manier laten zien aan Groningen. Vanuit het reuzenrad is zowel het werk op het Julianaplein, de verdiepte ligging als het Vrijheidsplein te zien. En uiteraard is het zicht op de Stad zelf ook spectaculair!

Sponsoren
Dankzij een groot aantal sponsoren dat aan de zuidelijke ring werkt, is het reuzenrad mogelijk gemaakt. Alle sponsoren zijn om die reden ook afgebeeld in het rad. Hierdoor is het ook mogelijk om een aantal omwonenden van het tracé gratis tickets te verstrekken voor een kijkje vanuit het reuzenrad. Alle andere geïnteresseerden kunnen online een kaartje kopen. De opbrengst van de tickets gaat naar het Beatrixkinderziekenhuis.

Beatrix Kinderziekenhuis Groningen
Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om ’s ochtends gezond op te staan, of de kinderen naar school te brengen, of met vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen. De kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis komen, weten daar alles van. Net als hun ouders. Het Beatrix Kinderziekenhuis kan wel wat hulp en bijdragen gebruiken om het verblijf van zowel kinderen als ouders zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan zelfs een ziekenhuis af en toe als ‘thuis’ voelen. De samenwerkende partijen schenken de opbrengst van de ticketverkoop van het reuzenrad dan ook graag aan het Beatrixkinderziekenhuis.

Zelf bijdragen
Daarnaast is het natuurlijk -terwijl u wacht in de rij of u thuis verheugt op een ritje in het rad- mogelijk om zelf een donatie te doen aan het Beatrixkinderziekenhuis. Of u nu al kaartjes gekocht heeft, of wanneer u vrijkaarten heeft ontvangen. Daar is deze pagina dan ook heel goed voor!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
09-01-2023 | 20:27
09-01-2023 | 15:53
08-01-2023 | 11:04
07-01-2023 | 20:43
07-01-2023 | 12:26