Wendy rent door NYC voor Beatrix Kinderziekenhuis

Wendy Idzenga
van totaal € 5.000 (122%)

Mee doen aan de MARATHON VAN NEW YORK stond al jaren op mijn bucketlist. Een bijdrage leveren aan een goede doel voor zieke kinderen op mijn TODO. Dus....samengevoegd en opgegeven voor de NYC marathon 2020 voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Na de intense 5 weken, wat gelukkig goed heeft uitgepakt voor ons meiske, weet ik het nog zekerder! Ik ga deze uitdaging aan en kom in actie voor dit prachtige doel!

Juist omdat ik vind dat kinderen beter verdienen dan alleen goede medische zorg. Kinderen zijn kinderen en willen spelen en afleiding, ook als ze ziek zijn. Aangezien sommige kinderen een strijd aan moeten gaan, wil ik mezelf nu ook uitdagen. 42,2 km hardlopen om geld op te halen voor dit prachtige doel en vooral voor deze kinderen.

Hiervoor heb ik sponsoren nodig die samen met mij het Beatrix Kinderziekenhuis willen steunen. Dan kan door te doneren op mijn sponsorpagina.

Voor bedrijven is het tevens mogelijk om een gesponsord logo op mijn training- en wedstrijdshirt te plaatsen. Deze shirts zal ik dragen tijdens de trainingen, tussentijdse wedstrijden en uiteraard de grote dag in NY! Bij interesse kan je een mail sturen naar wendy@idzenga.nl

Alvast bedankt voor jullie support!

Sportieve groeten, Wendy Idzenga

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
30-08-2021 | 20:14 Mooi doel om voor te lopen Wendy. Veel succes met het trainen.
15-10-2020 | 17:08
10-09-2020 | 20:41
30-06-2020 | 13:40
29-06-2020 | 15:59
Bekijk alle

PROOST!

24-05-2020 | 16:18 We zijn alweer ruim twee maanden verder nadat de intelligente lockdown werd ingevoerd. Een bizarre tijd om het grote doel voor ogen te houden en om er naar toe te trainen zonder de wedstrijdloopjes die ik als tussendoelen had gesteld. Als team van lopers hebben we via de app regelmatig contact met elkaar wat het mooie doel levendig houdt. Helaas heb ik op dit moment een blessure opgelopen, geheel onverwachts, want op zich gingen de 4 trainingen per week best goed. Begon zelfs de intervaltrainingen te waarderen (is namelijk niet mijn sterktste kant). Gelukkig heb ik goede begeleiding gekregen via het MCZ en laten we hopen dat ik op korte termijn weer verder mag met hardlopen. Maar stilzitten doen we niet, sterker nog daar ben ik niet zo goed in :-) Als team zijn we actief bezig om het sponsorbedrag te verhogen. Hoe hoger het bedrag hoe meer projecten er voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis in deze bizarre en bijzondere tijd gerealiseerd kunnen worden. Ik realiseer me maar al te goed dat het voor deze kinderen en voor hun familie een extra moeilijke tijd is. Aangezien we geen activiteiten in groepsverband kunnen organiseren hebben we een alternatieve actie bedacht:  Jij koopt lekkere wijntjes én je steunt het Beatrix Kinderziekenhuis! De volledige verkoopmarge gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis. Zie voor meer informatie de PDF. Hoe? Geef aan mij (M 06-14873523) de bestelling door en ik zorg ervoor dat de wijntjes bij jou terecht komen en de verkoopmarge op de site wordt gestort. PROOST! Groeten Wendy  
Lees meer