Wendy rent door NYC voor Beatrix Kinderziekenhuis

Wendy Idzenga
Qr
van totaal € 5.000 (122%)
Nog te gaan

Mee doen aan de MARATHON VAN NEW YORK stond al jaren op mijn bucketlist. Een bijdrage leveren aan een goede doel voor zieke kinderen op mijn TODO. Dus....samengevoegd en opgegeven voor de NYC marathon 2020 voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Na de intense 5 weken, wat gelukkig goed heeft uitgepakt voor ons meiske, weet ik het nog zekerder! Ik ga deze uitdaging aan en kom in actie voor dit prachtige doel!

Juist omdat ik vind dat kinderen beter verdienen dan alleen goede medische zorg. Kinderen zijn kinderen en willen spelen en afleiding, ook als ze ziek zijn. Aangezien sommige kinderen een strijd aan moeten gaan, wil ik mezelf nu ook uitdagen. 42,2 km hardlopen om geld op te halen voor dit prachtige doel en vooral voor deze kinderen.

Hiervoor heb ik sponsoren nodig die samen met mij het Beatrix Kinderziekenhuis willen steunen. Dan kan door te doneren op mijn sponsorpagina.

Voor bedrijven is het tevens mogelijk om een gesponsord logo op mijn training- en wedstrijdshirt te plaatsen. Deze shirts zal ik dragen tijdens de trainingen, tussentijdse wedstrijden en uiteraard de grote dag in NY! Bij interesse kan je een mail sturen naar wendy@idzenga.nl

Alvast bedankt voor jullie support!

Sportieve groeten, Wendy Idzenga

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.