René goes New York

René van der Wal
Qr
van totaal € 5.000 (59%)
Nog te gaan

Na meerdere marathons waaronder in 2007 de marathon in The Big Apple te hebben gelopen, leek het mij gaaf om de marathon onder de marathons nogmaals te lopen.

Toen ik de actie van het Beatrix Kinderziekenhuis in het UMCG zag, was ik om: ik ga de New York Marathon dit jaar weer beleven!

De combinatie van deze ultieme experience met andere sportievelingen en het goede doel was voor mij al heel snel doorslaggevend, let's do it!!

Deze keer geen snelle tijd of PR maar zoveel mogelijk geld inzamelen en intens genieten van de marathon en alle trainingen hieraan voorafgaand.

Waarom? Omdat het zieke kind (en zijn broertjes, zusjes, ouders) beter verdient. De inzet van 42,195km staat vaak niet in de schaduw van de inspanning die zij moeten leveren...

Donaties, groot of klein, zijn erg welkom en worden zeer gewaardeerd (delen ook).

Fijne groet, René 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.