De Promotiedagen omarmt Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
van totaal € 1.000 (7%)

De Promotiedagen is het #1 zakelijk event van Noord-Nederland.

Al 34 jaar zijn zij hét event waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zaken doet. Een plek waar ondernemers samenkomen en nieuwe verbindingen worden gemaakt. Zo heeft de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis samen met de organisatie van de Promotiedagen de verbinding gelegd en zijn ze een mooie samenwerking aangegaan. Een samenwerking waarin de Promotiedagen de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis als goed doel omarmt in de aanloop naar, tijdens en na afloop van de Promotiedagen.

 

Samen met de bezoekers van de Promotiedagen hopen we een mooi aantal knuffelvriendjes te kunnen doneren aan de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

Helpt u ons mee?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
09-11-2021 | 16:58
09-11-2021 | 16:58