Wy gean derfoar! (We gaan ervoor!) De marathon van New York.

Piet Swart

( Lid van team: Swart )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 5.500 (91%)

Opgroeien is net als het bouwen van een huis. Als er in het fundament iets niet goed is, komen de problemen later.

 

Ik loop voor de ernstig zieke kinderen in het Beatrix kinderziekenhuis en hun naasten, omdat mijn grote wens is dat ook zij, ondanks hun ziekte, een goede start kunnen maken. De eerste jaren zijn zó belangrijk!

Eén van die kinderen is Kevin.

Kevin is leerling van Singelland Burgum; de school waar ik al ruim 30 jaar met heel veel plezier werk. Hij is 13 jaar en zit in klas 1. Hij moet regelmatig naar het Beatrix kinderziekenhuis i.v.m. zjn taaislijmziekte. Onlangs heeft hij er nog een week gelegen. 

Hij vindt het er eigenlijk best wel saai, maar soms ook heel gezellig. Vooral de activiteiten, die ze daar organiseren, halen de kinderen even uit de 'ziekenhuissfeer'. Hij noemt de wekelijkse bingo, het maken van filmpjes, die worden uitgezonden op het intranet van het ziekenhuis en de echte filmzaal, die in samenwerking met Pathé en de financiele steun van de Vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis is gerealiseerd. Helaas mocht hij daar de laatste keer niet heen.............

Waarom niet? Bekijk daarvoor het interview op deze site. 

Zijn moeder onderstreept in een gesprek nog hoe belangrijk die activiteiten voor de kinderen zijn. "Ik zag de dag na het opnemen van de door Kevin gemaakte film een glunderende Kevin, met een lach op zijn gezicht".

Daar doe ik het voor!

Ik loop de zolen van mijn schoenen;

L€€pt u met mij mee?

 

Dat kan bijvoorbeeld door:

  • te doneren op deze actiesite
  • ruimte voor uw (bedrijfs)logo te 'kopen' op mijn training- of wedstrijdshirt of op het zij-achteraam van mijn auto.
  • door mijn huis met sauna te huren in de zomervakantie
  • door te betalen voor een klus die ik voor u doe 
  • door in samenwerking met ons een sponsoractie te organiseren
  • ................... (waarschijnlijk hebt u ook nog goede ideeen)  

Voor bedrijven is het handig om te weten dat deze stichting ANBI gecertificeerd is. Dat betekent dat u het op kan voeren als kosten, waardoor het aftrekbaar is van de belasting. 

 

Voor informatie over de sponsormogelijkheden en geweldige ingevingen van u kunt u natuurlijk altijd bij mij terecht. Even een mailtje naar pietswart0@gmail.com (de 0 is het cijfer nul en niet een o). Ik sta u graag te woord. 

 

Met vriendelijke groet,

Piet Swart

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
17-10-2021 | 09:20
16-10-2021 | 12:22
14-10-2021 | 20:32
08-05-2021 | 20:17 Inhoud van onze fooienpot en kleine aanvulling tot rond bedrag. Succes met alle voorbereidingen voor dit goede doel 💪🏼
03-05-2021 | 20:00
Bekijk alle

Shirtsponsoren

12-02-2020 | 21:04 Niet alleen de donaties lopen super; ook de bedrijven en zelfs 'de gesellichste ferieniging fan 'e Walden' tonen hun maatschappelijke betrokkenheid door hun bijdrage als shirtsponsor. De logo 's van de volgende bedrijven zullen mijn shirt sieren: Voetbalvereniging De Walden, Damwoude Regiobank Burgum Koelvisie BV, Airco, klimaatbeheersing, warmtepompen, Drachten Klusbedrijf BSS, gespecialiseerd in rietdekken, Rinsumageest DVEN accountants, De Westereen Garage Lijzenga Damwoude, Citroen en Peugeot specialist Combi service, klussenbedrijf Damwoude Er is nog één grote plek vrij op de rug van mijn trainingsshirt. Is er nog belangstelling? Stuur dan een mail naar pietswart0@gmail.com of zet het bij Nieuwsberichten op deze site. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Ik moet de logo 's i.v.m. het drukken van de shirts uiterlijk 26 februari opsturen. Het doet geweldig goed dat naast alle mensen die doneren ook bedrijven onze actie zo enthousiast steunen en de zieke kinderen daarmee trakteren op een prettiger verblijf in het Beatrix kinderziekenhuis Hartelijk dank. Piet
Lees meer