Stuur Mark naar Central Park en steun het Beatrix Kinderziekenhuis

Mark Vos

Nog te gaan

van totaal € 6.500 (109%)

In 2019 liep ik in Berlijn m'n eerste, en tot dusver enige, marathon. Na de finish heb ik gezegd dat nooit weer te doen. Maar toen Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis bij mijn werkgever New Nexus kwam vragen of er misschien hardlopers zijn die dit jaar de New York Marathon willen lopen en daarbij geld willen ophalen voor het verbeteren van het welzijn van zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis, hoefde ik geen moment te twijfelen. Dat gaan we gewoon doen! Ik hoop dat je mij wilt steunen, omdat het zieke kind beter verdient! Volg mij daarnaast op Instagram (@mark_naar_central_park) voor alle sponsoracties en mijn sportieve weg naar 6 november!

Als bedrijf is het tevens mogelijk om aan shirtsponsoring te doen. Het logo wordt dan gedrukt op zowel mijn trainingsshirt als het shirt waarmee ik in New York ga lopen. Mocht je hier meer over willen weten, dan kun je contact met me opnemen!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
20-09-2022 | 15:07 Opbrengst wijn- en bieractie! Iedereen weer bedankt! Deze keer ook speciale dank aan de leerkrachten van OBS De Viermaster in Veendam voor hun steun! Top!
16-09-2022 | 16:09 Als je elke dag mag genieten van 4 gezonde pubers, moet je er niet aan denken dat er eentje in het ziekenhuis beland…. En trots op die toffe kerel van een hele lieve collega van mij, die dit toch maar even doet!! Zet ‘m op Mark, geniet er van!!!
25-08-2022 | 09:18 Bedankt allemaal en gefeliciteerd aan alle winnaars!
06-07-2022 | 06:58 6000 gepasseerd! En door!
05-07-2022 | 18:41 Opbrengst van de zomer speciaalbier actie. Op naar 6 november!
Bekijk alle

Gezonde spanning

19-09-2022 | 15:21 Regelmatig kijk ik op mijn pagina en dan met name naar de teller die aftelt naar het grote moment. De start van de New York Marathon op Staten Island. Nog minder dan 7 weken te gaan! Ondertussen lees ik over tips en tricks en kijk ik filmpjes van vloggers die hun marathon en de weg ernaar toe, hebben gefilmd. Het begint aardig te kriebelen. Maar het is gezonde spanning. Ik heb er zin in! De trainingen gaan voorspoedig. 4x in de week trek ik de hardloopschoenen aan. Een tempoloop, daarna een herstelloopje, gevolgd door wat snelheidswerk door middel van intervaltraining om op zondag af te sluiten met een duurloop. Kilometers maken. Hoe meer, hoe beter. Inmiddels heb ik 3 x een loop van 30+ kilometers gedaan. De eerste was relatief zwaar, maar het lijkt zelfs een beetje te wennen. Qua belasting zitten we nu in de meest zware weken. Het is oppassen om niet geblesseerd te raken. Daarbij is rust erg belangrijk. Vooral na de lange duurlopen. Ik denk dat ik er nog 1 of 2 doe en dan nog wat duurlopen van 26 kilometer. De laatste twee weken ga ik rustig aan doen. Dan begint het taperen. De donaties gaan echt geweldig! Het streefbedrag van 5500,- euro is ruim behaald en ook de 6500,- lijkt een kwestie van tijd. Ongelooflijk, wat een steun! Heel erg bedankt.  En hop. Weer 18 minuten dichterbij!
Lees meer