Lisette haar eerste marathon voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Lisette Kuil

Nog te gaan

Qr
van totaal € 4.950 (106%)

Sinds 2017 ben ik werkzaam op de afdeling Epidemiologie bij het UMCG en vorig jaar las ik over de marathon in New York met als goed doel het Beatrix Kinderziekenhuis. Ik was gelijk enthousiast, want hoe gaaf is het om een bijdrage te leveren voor het zieke kind, zodat hun wereld een stukje mooier wordt. Ik ga dan ook heel hard trainen om voor de eerst keer in mijn leven 42 km hard te lopen door New York, leuk, spannend en uitdagend!

De marathon rennen doe ik, sponseren jullie het goede doel? Dat kan door een donatie te leveren via de button op deze pagina.

Wil je mij met je bedrijf sponseren? Dat kan ook. Mijn loopshirts (1 trainingsshirt en 1 wedstrijdshirt) kunnen bedrukt worden met het logo van je bedrijf. Je kunt als bedrijf uiteraard een factuur ontvangen. 
Goed om te weten, de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG is geregistreerd als ANBI-instelling.

Een ziek kind verdient het allerbeste, dat vinden jullie toch ook?

Alvast heel veel dank voor jullie bijdrage en support!

Met sportieve en enthousiaste groet, Lisette

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
23-09-2020 | 15:46
19-03-2020 | 08:10 Super Lisette! Geweldige actie en sterkte met de voorbereiding.
15-03-2020 | 11:05
14-03-2020 | 19:08 Wat enorm goed bezig Lisette! ♡ Veel succes en plezier verder met de voorbereidingen, we blijven je volgen.
14-03-2020 | 12:03