Op naar de top voor het zieke kind: Télégraph & Galibier 2020

Liselot Zweep

Nog te gaan

Qr
van totaal € 2.000 (12%)

Oke....we doen het gewoon nog een keer...

Na vorig jaar de Stelvio te hebben beklommen, ben ik ook dit jaar weer overstag gegaan: in juni fiets ik de Télégraph en de Galibier (31,5km lang, 1901 hoogtemeters) op voor het zieke kind.

Met de Stelvio nog in mijn geheugen weet ik dat de voorbereiding hierop pittig is! Heel veel fietskilometers en krachtrondjes in de sportschool zullen volgen...spierpijn is een garantie...het zal weer een hele strijd worden met mezelf....maar niet te vergelijken met de strijd die de zieke kinderen moeten leveren in het Beatrix Kinderziekenhuis. En om hun strijd af en toe een klein beetje te verzachten is de steun van de Stichting Vrienden Beatrixkinderziekenhuis onmisbaar. Zij maken het mogelijk om projecten te realiseren ten behoeve van het welzijn van de kinderen en hun naasten.

Naast doorzettingsvermogen en conditie ben ik ook nog op zoek naar donateurs...en hoop ik dat jullie mij willen sponsoren!!

Alvast heel erg bedankt!!

Groet,

Liselot

Stichting vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis heeft een ANBI status en is CBF erkend. Dit betekend dat er minstens 90% van het geld rechtstreeks naar de projecten gaat (overig 10% zijn onkosten) en dat donaties belasting aftrekbaar zijn.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
25-02-2020 | 14:37