Linda rent NY marathon voor Beatrix Kinderziekenhuis

Linda Spaan

Nog te gaan

Qr
van totaal € 7.500 (84%)

De NY Marathon! Volgens mij de droom van iedere hardloper om dit legendarische event eens te beleven. Toen de kans zich voordeed en het Beatrix Kinderziekenhuis op zoek was naar 'heros', die de marathon voor hun wilde lopen, hoefde ik niet lang na te denken. Dit wil ik doen!

Een fysieke en mentale uitdaging voor mezelf. Maar veel meer een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan het Beatrix Kinderziekenhuis. De dagelijkse strijd van deze kinderen is zoveel groter dan de uitdaging die mij in NY wacht. Het maakt me, als moeder van drie gezonde pubers, klein en dankbaar. Ik ken de keerzijde van de medaille en heb deze via familie en vrienden beleefd. Hun pijn, verdriet, kracht en levensvreugde is voor mij een grote motivatie om mijn hardloopschoenen dit jaar flink veel vaker aan te trekken, ook als het regent.

Omdat het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis heb ik jullie hard nodig en vraag ik jullie mij te sponsoren. Dit kan door te doneren via de button op deze pagina. Elke euro is meer dan welkom! Zo steun je mijn actie en zorg je ervoor dat dit hoe dan ook een groot succes gaat worden.

Sponsoren als bedrijf? Dat kan!  De ruimte op mijn wedstrijd- en trainingsshirt voorzie ik graag van je bedrijfsnaam of logo. Uiteraard zal ik het dit dragen tijdens de grote dag in NY en zoveel mogelijk promoten in de aanloop ernaartoe via Social Media (LinkedIn, Facebook en Instagram) en uiteraard op mijn actiepagina. Altijd al eens op mijn rug willen 'zitten' ;-)? Dit is dus je kans! Stuur mij een e-mail via Lspaan76@gmail.com en ik draag met trots je (bedrijfs)naam door de straten van NY!

Als bedrijf kun je voor de boekhouding uiteraard een factuur ontvangen. Niet onhandig om te weten, de stichting is geregistreerd als ANBI-instelling.

Dank alvast voor je bijdrage en support.

Met sportieve groet,

Linda

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
14-07-2021 | 09:32 Als dank voor het geven van een gastles aan toekomstige management assistenten bij het Alfa-college, wilde Linda het liefst een donatie aan dit fantastische doel. Daarom hier een bijdrage namens het Alfa-college en een deeltje namens mijzelf, zet hem op!
04-07-2021 | 21:53
04-07-2021 | 21:42
04-07-2021 | 21:41
12-06-2021 | 14:34
Bekijk alle

In beweging met de Loopgroep Hoogkerk - dagboek van een bijna marathon loper - juli 2021

04-07-2021 | 16:43 Soms gooi je een balletje op, maar zelden werd ie zo goed gevangen! Een paar week geleden bracht ik de actie ‘In beweging voor Beatrix’ onder de aandacht van de loopgroep leden. Ik loop, zoals je eerder hebt kunnen lezen, bij de loopgroep Hoogkerk. Trainer Dirk reageerde direct en bood aan om er een grotere club brede actie van te maken. Elk jaar sponsort de loopgroep namelijk een goed doel. Tel daarbij het inschrijfgeld op (minimaal € 10,00) voor elke deelnemer en je komt al gauw aan een leuk bedrag. Dirk zette de 10 km route uit en enthousiasmeerde de groep. Dat kan hij! Iedereen in clubkleuren en ik er lekker in het Beatrix roze. Omdat ik natuurlijk een foto wilde voor bij dit blog, had ik manlief ingeschakeld om voor- en tijdens de loop foto’s te maken. Was in principe ook niet nodig, want Dirk had de Westerkrant (lokale krant) al geregeld voor een foto. Aan een half woord heeft deze trainer genoeg. Afgelopen zaterdag 3 juli om 09.30 uur hebben we met een groep van zo’n 15 lopers een geweldig leuke, maar bovenal gezellige 10 km gelopen. Op het, wat wij noemen, zondag tempo. Rustig kletsend door de Onlanden met tussendoor natuurlijk een foto moment. Voordeel van de fotograaf op de fiets (manlief was uiteraard wel present) was dan wel, dat we dit keer niet een willekeurig iemand uit zijn dagelijkse beslommeringen hoeven te halen om het groepje hardlopers vast te leggen. Prachtig weer, een gezellige loop en maar liefst € 500,00 voor de kas van de Stichting! Hoe vet. Al met al geweldig leuk om dit zo samen met de leden van de loopgroep te mogen doen. Na afloop mocht ik ze een Groninger Knols Koek uitreiken (dank je wel Edwin voor het sponsoren!). Die koek smaakt per slot van rekening beter dan een medaille. Heel fijn dat er op deze manier wordt meegedacht, meegelopen en mee ingezameld voor het goede doel. Voelt voor mij persoonlijk echt als een hart onder de riem. Nog een geluk voor mij…. vanaf half juli start een groep met het trainen voor de marathon van Rotterdam. Deze is iets eerder dan NY, maar hoe fijn, dat ik bij die trainingen kan aanhaken. Niet alleen buffelen, maar gezellig en gestructureerd (niet geheel onbelangrijk) samen naar dat ene doel toewerken. Die marathon! Lieve loopgroep Hoogkerk leden, dank jullie wel voor een geslaagde actie. € 500,00 WOW! Jullie zijn even mijn helden!! Tot woensdag….
Lees meer