Linda rent NY marathon voor Beatrix Kinderziekenhuis

Linda Spaan

Nog te gaan

Qr
van totaal € 7.500 (72%)

De NY Marathon! Volgens mij de droom van iedere hardloper om dit legendarische event eens te beleven. Toen de kans zich voordeed en het Beatrix Kinderziekenhuis op zoek was naar 'heros', die de marathon voor hun wilde lopen, hoefde ik niet lang na te denken. Dit wil ik doen!

Een fysieke en mentale uitdaging voor mezelf. Maar veel meer een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan het Beatrix Kinderziekenhuis. De dagelijkse strijd van deze kinderen is zoveel groter dan de uitdaging die mij in NY wacht. Het maakt me, als moeder van drie gezonde pubers, klein en dankbaar. Ik ken de keerzijde van de medaille en heb deze via familie en vrienden beleefd. Hun pijn, verdriet, kracht en levensvreugde is voor mij een grote motivatie om mijn hardloopschoenen dit jaar flink veel vaker aan te trekken, ook als het regent.

Omdat het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis heb ik jullie hard nodig en vraag ik jullie mij te sponsoren. Dit kan door te doneren via de button op deze pagina. Elke euro is meer dan welkom! Zo steun je mijn actie en zorg je ervoor dat dit hoe dan ook een groot succes gaat worden.

Sponsoren als bedrijf? Dat kan!  De ruimte op mijn wedstrijd- en trainingsshirt voorzie ik graag van je bedrijfsnaam of logo. Uiteraard zal ik het dit dragen tijdens de grote dag in NY en zoveel mogelijk promoten in de aanloop ernaartoe via Social Media (LinkedIn, Facebook en Instagram) en uiteraard op mijn actiepagina. Altijd al eens op mijn rug willen 'zitten' ;-)? Dit is dus je kans! Stuur mij een e-mail via Lspaan76@gmail.com en ik draag met trots je (bedrijfs)naam door de straten van NY!

Als bedrijf kun je voor de boekhouding uiteraard een factuur ontvangen. Niet onhandig om te weten, de stichting is geregistreerd als ANBI-instelling.

Dank alvast voor je bijdrage en support.

Met sportieve groet,

Linda

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
15-01-2021 | 09:06
31-12-2020 | 13:25 Wijnactie van Cloinq en kersthangers van Foar Thus
25-08-2020 | 20:29
20-08-2020 | 22:20
03-07-2020 | 19:47 Wijnactie samen met Cloinq
Bekijk alle

De eerste kilometers van 2021 - Dagboek van een bijna-marathon loper - januari 2021

03-01-2021 | 16:14 De eerste kilometers van 2021 zijn een feit! Vandaag liep ik door de Onlanden, een werkelijk prachtig natuurgebied met veel plezier 18 km. Dat is niet altijd zo, dat stukje met plezier ;-). Maar soms loop je zo lekker, dan vergeet je de kou, de wind, de pijntjes en leidt de muziek en de omgeving je zo af dat je met plezier kilometer na kilometer aflegt. Zo ook vanmorgen! Heerlijk is dat als het zo gemakkelijk gaat en je de kracht van je eigen lijf voelt groeien en je huis steeds dichterbij ziet komen ;-). Hoop dat dit jaar vaker te ervaren. Want er moeten wat kilometers afgelegd worden dit jaar. Het gaat dit jaar gebeuren, die marathon. Flink duimen draaien voor de marathon in NY, maar mocht deze niet doorgaan, dan loop ik desnoods die 42 km door de provincie Groningen. Ergens februari verwacht ik toch wel duidelijkheid of we een startbewijs hebben voor de run in the Big Apple. Maar in NY of niet, gelopen wordt ie dit jaar, als we gezond en fit mogen blijven, want die slag om de arm moeten we bijna standaard maken. Voor je het weet ben je geveld door dat rottige virus (waarvan ik de naam niet meer kan horen) en zak je in het meest gunstige scenario onwijs terug in je conditie. Maar goed laten we hopen dat dit lot ons bespaart blijft en dat we dus in gezondheid naar die marathon toe kunnen trainen. Het wordt straks hoog tijd om al jullie donaties om te zetten naar actie, dus naar die gerende 42 kilometers voor het Beatrix Kinderziekenhuis. We zijn 2021 in ieder geval goed gestart. De eerste kilometers zijn een feit! Vanaf deze plek voor jullie en jullie dierbaren allemaal de beste wensen voor 2021. Dat er in 2021 maar veel gezonde kilometers mogen volgen, of je ze nou wandelend, rennend, op de fiets, met het openbaar vervoer, in de auto of in het vliegtuig aflegt. En dat je daar net zoveel energie uit mag halen, als ik vanmorgen tijdens mijn rondje Onlanden!
Lees meer