Linda rent NY marathon voor Beatrix Kinderziekenhuis

Linda Spaan

Nog te gaan

Qr
van totaal € 7.500 (100%)

De NY Marathon! Volgens mij de droom van iedere hardloper om dit legendarische event eens te beleven. Toen de kans zich voordeed en het Beatrix Kinderziekenhuis op zoek was naar 'heros', die de marathon voor hun wilde lopen, hoefde ik niet lang na te denken. Dit wil ik doen!

Een fysieke en mentale uitdaging voor mezelf. Maar veel meer een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan het Beatrix Kinderziekenhuis. De dagelijkse strijd van deze kinderen is zoveel groter dan de uitdaging die mij in NY wacht. Het maakt me, als moeder van drie gezonde pubers, klein en dankbaar. Ik ken de keerzijde van de medaille en heb deze via familie en vrienden beleefd. Hun pijn, verdriet, kracht en levensvreugde is voor mij een grote motivatie om mijn hardloopschoenen dit jaar flink veel vaker aan te trekken, ook als het regent.

Omdat het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis heb ik jullie hard nodig en vraag ik jullie mij te sponsoren. Dit kan door te doneren via de button op deze pagina. Elke euro is meer dan welkom! Zo steun je mijn actie en zorg je ervoor dat dit hoe dan ook een groot succes gaat worden.

Sponsoren als bedrijf? Dat kan!  De ruimte op mijn wedstrijd- en trainingsshirt voorzie ik graag van je bedrijfsnaam of logo. Uiteraard zal ik het dit dragen tijdens de grote dag in NY en zoveel mogelijk promoten in de aanloop ernaartoe via Social Media (LinkedIn, Facebook en Instagram) en uiteraard op mijn actiepagina. Altijd al eens op mijn rug willen 'zitten' ;-)? Dit is dus je kans! Stuur mij een e-mail via Lspaan76@gmail.com en ik draag met trots je (bedrijfs)naam door de straten van NY!

Als bedrijf kun je voor de boekhouding uiteraard een factuur ontvangen. Niet onhandig om te weten, de stichting is geregistreerd als ANBI-instelling.

Dank alvast voor je bijdrage en support.

Met sportieve groet,

Linda

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
19-10-2021 | 21:47 Ondanks dat het streefbedrag al behaald is, telt elke euro nog steeds mee. Heel veel succes Linda!
17-10-2021 | 11:29
16-10-2021 | 23:06
16-10-2021 | 20:24
16-10-2021 | 17:57
Bekijk alle

Less than a month to go - dagboek van een bijna marathonloper - oktober 2021

09-10-2021 | 09:26 Less than a month left….Vanochtend werd ik wakker met een e-mail van de organisatie van de marathon van NY met deze titel. Die marathon gaat door, dat is onwijs mooi, voor de stad, voor de lopers, voor het algehele moraal. Wel is het nog steeds spannend of wij, Europeanen, naar NY mogen afreizen. Het inreisverbod naar Amerika komt te vervallen. Biden heeft aangegeven dat deze early november opgeheven wordt. Grote vraag is nu natuurlijk wanneer dat ‘early’ is. Is dat gemakshalve 1 november, of wordt dat toch bijvoorbeeld maandag 8. Tja, als je donderdag 4 november moet vliegen en zondag 7 mag lopen, dan wordt het allemaal toch even spannend. Zeker met de wetenschap dat de marathon nu wel heel dichtbij komt.Ben er wel klaar voor! Afgelopen zondag liep ik, in de stromende regen, de testloop van 34 kilometer samen met Monique, Wim, Klara, Bernard, Corina en Elroy. Onze geweldige trainer Dirk ging mee en verzorgde ons onderweg. Elke 5 km een korte drink en eetpauze en even snel wat praktische tips van de meester. Moet zeggen dat ik rond de 27 kilometer het even zwaar had en met smart uitkeek naar de auto van Dirk. Dirk stond toen bij de molen in Roderwolde. Je weet dan precies hoelang je nog moet lopen naar de sporthal in Hoogkerk. Als de pijntjes en stijve spieren gaan komen, dan wordt het een mentaal spelletje. We waren met zijn allen verrassend stil en gefocust om het laatste stukje te volbrengen. Ook wel een kick als het je lukt om je brein toch te manipuleren. Begon er het laatste stukje zelfs extra van te genieten en had zelfs over na die 34 km. Die laatste 8 (als het had gemoeten) had ik er zeker bij gelopen en dat geeft moed! Maar ben er ook klaar mee. Het is nogal wat 3 tot 4 keer per week trainen. Na het werk bijna direct door naar de training. Sociaal staat alles zo ongeveer op nul en vergeet ik links en rechts het nodige zoals verjaardagen en trouwdagen. Vroeg op bed, geen wijn – in ieder geval niet door de weeks, denken aan je voeding, eiwitten en vitaminen enzo. T is best een opgave eerlijk gezegd, maar goed het einde is in zicht. Keerzijde is wel dat ik op mijn 45e nog nooit zo fit en sterk geweest ben als nu, zowel fysiek als mentaal. Wat is het al met al toch een geweldige ervaring, een ‘once-in-a-lifetime’ dingetje! Tja en als Biden bedenkt dat we niet tijdig mogen reizen, dan ligt er een gedegen plan B. Ik wil niet nog een jaar wachten en voor NY 2022 gaan. Nee ik wil cashen. Ik wil al mijn bloed, zweet en tranen van de afgelopen maanden inwisselen voor een medaille op een echte marathon. Het startbewijs voor Rotterdam is gekocht. Dus Biden, linksom of rechtsom, Linda loopt die marathon. Liefst natuurlijk op 7 november in New York, maar anders wordt het Rotterdam op 24 oktober met mijn loopmaatjes! Een prachtig alternatief.
Lees meer