Linda rent NY marathon voor Beatrix Kinderziekenhuis

Linda Spaan

Nog te gaan

Qr
van totaal € 7.500 (73%)

De NY Marathon! Volgens mij de droom van iedere hardloper om dit legendarische event eens te beleven. Toen de kans zich voordeed en het Beatrix Kinderziekenhuis op zoek was naar 'heros', die de marathon voor hun wilde lopen, hoefde ik niet lang na te denken. Dit wil ik doen!

Een fysieke en mentale uitdaging voor mezelf. Maar veel meer een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan het Beatrix Kinderziekenhuis. De dagelijkse strijd van deze kinderen is zoveel groter dan de uitdaging die mij in NY wacht. Het maakt me, als moeder van drie gezonde pubers, klein en dankbaar. Ik ken de keerzijde van de medaille en heb deze via familie en vrienden beleefd. Hun pijn, verdriet, kracht en levensvreugde is voor mij een grote motivatie om mijn hardloopschoenen dit jaar flink veel vaker aan te trekken, ook als het regent.

Omdat het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis heb ik jullie hard nodig en vraag ik jullie mij te sponsoren. Dit kan door te doneren via de button op deze pagina. Elke euro is meer dan welkom! Zo steun je mijn actie en zorg je ervoor dat dit hoe dan ook een groot succes gaat worden.

Sponsoren als bedrijf? Dat kan!  De ruimte op mijn wedstrijd- en trainingsshirt voorzie ik graag van je bedrijfsnaam of logo. Uiteraard zal ik het dit dragen tijdens de grote dag in NY en zoveel mogelijk promoten in de aanloop ernaartoe via Social Media (LinkedIn, Facebook en Instagram) en uiteraard op mijn actiepagina. Altijd al eens op mijn rug willen 'zitten' ;-)? Dit is dus je kans! Stuur mij een e-mail via Lspaan76@gmail.com en ik draag met trots je (bedrijfs)naam door de straten van NY!

Als bedrijf kun je voor de boekhouding uiteraard een factuur ontvangen. Niet onhandig om te weten, de stichting is geregistreerd als ANBI-instelling.

Dank alvast voor je bijdrage en support.

Met sportieve groet,

Linda

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
12-03-2021 | 08:28 Ieder kind verdient een gezond leven
15-01-2021 | 09:06
31-12-2020 | 13:25 Wijnactie van Cloinq en kersthangers van Foar Thus
25-08-2020 | 20:29
20-08-2020 | 22:20
Bekijk alle

Nieuws uit NY - dagboek van een bijna marathon loper - april 2021

13-04-2021 | 21:38 Deze week eindelijk nieuws vanuit NY. Niet het gedroomde nieuws, maar we weten dat we tegenwoordig blij mogen zijn met kleine stapjes en dit is een hele goede eerste grote ‘kleine’ stap. De marathon van New York wordt ‘in-person’ gehouden, zoals dat heet. Niet virtueel, maar de organisatie zet alles op alles om de marathon, als event, door te laten gaan. Dat is super!!Er is dus een kans dat ik daadwerkelijk 7 november in NY de straten onveilig maak met mijn gestamp of geslenter. Het is maar net op welk moment je inschakelt tijdens de 42 km ;-). Dus we gaan hoopvol door. In juni moet het definitieve besluit/bericht volgen waaruit blijkt of wij, de groep die loopt voor het Beatrix Kinderziekenhuis, mogen meelopen op 7 november. Het is nog even duimen draaien en ondertussen gezellig doortrainen. Dat trainen gezellig moet zijn, dat gaan we komende zondag, uiteraard met inachtneming van alle geldende regels, weer beleven. We trainen als groep één keer per maand samen. Per slot van rekening is het ook leuk, om de mensen met wie je het avontuur in NY aangaat, een beetje leert kennen. Daarnaast is het natuurlijk fijn om eens ergens anders te lopen. Een maand geleden liepen we voor het eerst samen in Feerwerd. Komende zondag zijn de Onlanden ons oefenterrein. Na al die uren alleen lopen, is het werkelijk een feestje om al kletsend kilometers en vrienden te maken. Tel daar de ontluikende natuur en de steeds beter wordende temperaturen bij op... nu al zin in!  Mocht je dus een groep in het fel roze sponsorshirt van het Beatrix Kinderziekenhuis voorbij zien komen... wat zijn wij!
Lees meer