We geane derfoar! (We gaan ervoor!)- Marathon New York 2020/2021

Berber Swart

( Lid van team: Swart )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 5.500 (81%)

‘Running releases so much more than just sweat!’

Hardlopen doe je vaak voor jezelf, maar met hardlopen kan je juist ook iets voor anderen betekenen. Ik ren namelijk de marathon van New York voor het Beatrix Kinderziekenhuis, omdat het zieke kind beter verdient!

Ik heb altijd een groot hart voor kinderen. Een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen is iets wat ik wil. Als gymjuf kom ik in aanraking met vele kinderen en probeer ik ieder kind zelfvertrouwen te geven en kijk ik naar wat ze wel kunnen en niet naar wat ze niet kunnen. Maar ook zijn er kinderen die niet altijd kunnen gymmen, of die school missen vanwege ziektes. Ook voor deze kinderen wil ik graag iets betekenen en daarom kom ik in actie voor onze kleine heroes! Help jij ook!? 

Het Beatrix Kinderziekenhuis is een van de 4 grootste kinderziekenhuizen in Nederland en onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het is het enige kinderziekenhuis in Nederland dat gespecialiseerd is in lever-, dunne darm- en longtransplantaties bij kinderen.

De overheid en de zorgverzekeraars richten zich vooral op de financiering van zorg en behandelingen. Niet op andere gebieden, die ook van invloed kunnen zijn op de genezing en ontwikkeling van het zieke kind, zoals:

  • een goed leefklimaat in het kinderziekenhuis;
  • een optimale begeleiding voor zieke kinderen, hun broers, zussen en ouders;
  • het verrichten van wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe behandelmethoden.

Daar waar het ziekenhuis en de overheid onvoldoende middelen hebben, werft de stichting vrienden Beatrix kinderziekenhuis fondsen om verbeteringen mogelijk te maken. Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is onze steun onmisbaar. Jouw gift of donatie is van wezenlijk belang voor de stichting!

Het lopen van de marathon doen ik zelf, maar voor het bereiken van mijn doel heb ik jullie hulp hard nodig! Doneer op mijn actiepagina en/of bedenk met mij leuke en uitdagende acties.

Voor vragen stuur een mail naar berberswart10@hotmail.com. Ik ben erg dankbaar voor iedereen die zijn/haar steentje wil bijdragen. Tige tank, oftewel bedankt! Berber Swart.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
27-10-2021 | 20:15 Kinderen verdienen de beste zorg. Gezondheid is geen vanzelfsprekendheid. Daarom doneren wij!
27-10-2021 | 08:37
24-10-2021 | 22:24
23-10-2021 | 20:53
20-10-2021 | 12:16
Bekijk alle

1000 euro voor het BKZ- Actie met Foar Thus

24-01-2021 | 12:24  Wauw! Trots op het eind resultaat van de actie met Foar Thus. Blij dat ik veel mensen blij heb mogen maken met de prachtige kersthangers en muurcirkels. Nog blijer ben ik met de opbrengst voor het beatrix kinderziekenhuis. Iedereen super bedankt voor alle bestellingen, want wauw wat hebben we een prachtig bedrag ingezameld! Foar Thus- Tige tank!! Wat was het leuk om deze actie met jullie op te pakken!!
Lees meer